10 gratis sommeraktiviteter i Danmark

I maj 2018 skrev Samvirke en artikel om 10 gratis fornøjelser på Lolland-Falster

Dengang skrev Samvirke følgende: ”Oplev Dodekalitten, eller besøg badeanstalten på Bandholm Havn. 600 kilometer kyststrækning med dejlige strande, den længste badebro og hemmelige skove. På Lolland og Falster er der masser af muligheder for billige eller gratis oplevelser, når hele familien er på sommerferie”.

Fejø Mølle – Den Helbredende Have på Fejø – Dodekalitten – Bandholm Badeanstalt – Femern Infocenter – Maribo Søerne – Hestehoved Strand i Nakskov – Sydstenen på Gedser Odde – Halskov Vænge ved Horbelev – Stovby Glaspusteri var de 10 steder der blev nævnt. En super fin omtale fra Sydhavsøerne…!

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Her i maj 2019 har Samvirke så igen været hele Danmark rundt og beskrevet 10 skønne steder og Gratis oplevelser, fordelt ud i de enkelte regioner i Danmark. Men denne gang er Lolland-Falster så ikke repræsenteret som en selvstændig landsdel? Om det er en fejl, eller man ikke har vurderet at der var mere at komme efter skal jeg lade være usagt, men vi ved jo selv hvor meget mere vores skønne Sydhavsøer har at byde på.

Et foto af Dodekalitten er dog taget som ”blikfang” foto med indledningsteksten: ”10 gratis sommeraktiviteter i Danmark”. Det er i øvrigt en super god artikel, hvor man får et fint indblik en bare en lille del af de gratis seværdigheder der gemmer sig rundt om i kongeriget. København – Nordjylland – Nordsjælland – Syd- og Sønderjylland – Vestjylland – Østjylland – Bornholm – De Danske Småøer (Her er LF repræsenteret ved Fejø – Æblets dag og Sydhavsøernes frugtfestival er også lige kort nævnt). Men Sydhavsøerne alias Lolland-Falster, og for den sags skyld Møn og Sydsjælland har ikke fået den helt store opmærksomhed denne gang.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Så Erhverv og Kultur vil da gerne hjælpe lidt og komme bare med 10 input som blandt mange andre kunne have været nævnt: Horreby Lyng Naturrum nordøst for Nykøbing F. – Skejten ved Fuglsang – Fuglsang Park – Nakskov Fjord –Sakskøbing Fjord – Hesnæs strand og Corselitze skov – Hyllekrog Fyr ved Rødby – Nysted By og havn – Borremosen ved Eskilstrup – Reventlowparken i Torrig L.

Det var bare vores 10 bud, der findes mange flere. Men fælles for dem alle er at det er GRATIS oplevelser, så der er ingen undskyldning for ikke at tage for sig af retterne… !

Men du skal ikke snydes for en ellers god artikel serie for dig som gerne vil udforske skønne steder i kongeriet, så her er linket til Samvirke: https://samvirke.dk/artikler/10-gratis-sommeraktiviteter-i-danmark 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top