4 kulturinstitutioner har slået sig sammen om musikken

Pressemeddelelse

Et nyt samarbejde har så dagens lys i foråret, navnet er Musik Guldborgsund, de 4 kulturinstitutioner der står bag er Nykøbing F Teater, Teatret Masken, Byhusforeningen ved Nysted Biograf-Teater og Culthus. Ved at danne en paraplyorganisation, er det muligt at få ”større navne” til området uden, at fordyre billetpriserne. Staten og Guldborgsund Kommune støtter med honorarklip pr musiker og det betyder, at vi som kulturinstitutioner tør satse på bands der ellers ville være for dyre for os.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Hanne Boel

Alberte Winding

Musikgenrene på de forskellige spillesteder er meget varieret, så der både er noget for børnefamilier, unge og det modne publikum. Kamæleon koncerterne på Kulturfabrikken v/Culthus er professionelle musikere der på fornemmeste vis, fører børn og deres voksne ind i et musikalsk univers, hvor leg med ord og instrumenter samt bevægelse er nøgleordene for koncerterne. Koncerterne på Kulturfabrikken tiltrækker især det unge publikum.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Det modne publikum kan se frem til koncerter med professionelle musikere af høj kunstnerisk kvalitet. På Teatret Masken er der en hyggelig intim atmosfære med starinlys og spændende specieløl  og nogle gange, alt efter musikken på scenen, vil der være mulighed for at danse. I Nysted Biograf-Teater er der mulighed for at spise før koncerterne. På Nykøbing F Teater bliver de største navne præsenteret, her er der plads til mange publikummer og faciliteterne til større koncerter er i top.

Mange af arrangementerne er særdeles velegnet til kundepleje eller netværksopbygning, her mødes man på neutral grund, får en god oplevelse sammen og bygger en fælles historie. Koncerterne kan også bruges til firmaudflugter, hvor man går ud og spiser først på en af områdets gode restauranter, på Nysted Biograf-Teater kan det gøres på stedet.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top