Åbning af nyt Udviklingsmiljø

30. august inviterer Business Lolland-Falster indenfor i det nye Udviklingsmiljø i Nakskov kl. 14-17.

Det helt nyindrettede udviklingsmiljø er målrettet iværksættere og mindre virksomheder, der befinder sig i en udviklingsfase, og på samme måde som Udviklingsmiljøet i Nykøbing Falster tilbyder Business Lolland-Falster udover kontorfaciliteter et væld af muligheder inden for rådgivning, sparring og netværk – alt sammen med fokus på at skabe flere lokale virksomheds-succeser.

20 har allerede fundet vej
“Indtil videre har omkring 20 virksomheder og virksomhedsrettede projekter valgt at blive en del af Udviklingsmiljø Nakskov, og jeg synes, vi på kort tid har lykkes med sammen at skabe et godt miljø, som rummer både nystartede og lidt mere etablerede virksomheder”, fortæller Marie Persson, der er projektleder i Udviklingsmiljøet for Business Lolland-Falster. Men der plads til flere virksomheder i de moderne lokaler, som den lokale virksomhed LF Business Box står bag.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Store fordele
Hovedparten af de nuværende virksomheder i Udviklingsmiljø Nakskov består af en eller to personer. De har en kæmpe fordel i at være en del af et kontormiljø, hvor mange af de andre virksomheder også er i en opstarts- eller udviklingsfase. Derudover letter det hverdagen at have adgang til et velfungerende kontor, mødelokaler, køkken mv., så man kan fokusere på at udvikle sin virksomhed.

Og ikke mindst kan det få en markant betydning for en virksomhed at få adgang til de mange ydelser, Business Lolland-Falster er i stand til at levere i kraft af egne kompetencer og erhvervsorganisationens netværk hos lokale, regionale, nationale og europæiske specialister.

Invitation på hjemmesiden
Udviklingsmiljøet i Nakskov inviterer til åbningsreception den 30. august om eftermiddagen. Hvis du er interesseret at deltage i arrangementet, så hold øje med Business Lolland-Falsters hjemmeside, hvor der bliver mulighed for at tilmelde sig: www.businesslf.dk

Udviklingsmiljø Nakskov ligger på Axeltorv 2 i Nakskov.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


FAKTA:
Lolland-Falster i top med iværksættervækst

Antallet af nye virksomheder på Lolland-Falster har været i markant stigning. Antallet af nye virksomheder steg med 17 % i Lolland Kommune og 5 % i Guldborgsund Kommune fra 3. kvartal 2015 til 3 kvartal 2016.

Tallene er særligt bemærkelsesværdige, når man tager i betragtning, at der i Region Sjælland var tale om et gennemsnitligt fald på 10 %, og for hele landet et fald på 5 %. Tallene stammer fra konsulenthuset IRISGroup i København.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top