aage maagensen udvider staben af statsautoriserede revisorer

Christina Wibholm – har pr. 1. juni afsluttet sin uddannelse og kan nu skrive statsautoriseret revisor på sit visitkort. Hermed er aage maagensen oppe på 5 statsautoriserede revisorer i virksomheden. Heraf 3 i ejer gruppen. ”Vi lægger vægt på at stå stærkt på markedet mht. veluddannede medarbejdere”, siger en af ejerne Kristian Due Andersen, som også selv er statsautoriseret revisor.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Christina Wibholm ønskede at tage skridtet til statsautoriseret revisor. ”Det er en lang og også hård proces, hvor både arbejdet og ens familie skal bakke op omkring en, for at det kan lade sig gøre”, fortæller Christina Wibholm. Første step af uddannelsen består af 5 moduler og Christina havde læst de 2, da hun tog en pause grundet familieforøgelse. Så i 2013 genoptog hun læsningen af de sidste 3 moduler. I 2014 blev Christina uddannet registreret revisor og havde nu uddannelsen som cand.merc.aud. (revisor). Herefter tog hun fat på 3. og sidste trin og pr. 1. juni 2017 kunne hun så skrive statsautoriseret revisor på sit visitkort.

”Det har været en hård eksamen, men det er det hele værd, når man står med beviset i hånden”, siger Christina Wibholm. Hun er meget taknemmelig over den opbakning der har været både fra ledelse og kollegaer, samt selvfølgelig familien. Christina bor lidt uden for Maribo med sin mand som er landmand.

Aage maagensen har afdelinger i Nakskov, Nykøbing og i Maribo i dag, så de er tæt på deres kunder, og det er en bevidst handling og strategi fra ledelsens side, forklarer en af de 3 ejere fra aage maagensen Kristian Due Andersen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


TRE TRIN TIL STATSAUTORISERET REVISOR
Man kan blive statsautoriseret revisor på flere forskellige måder. Fælles for de alternative veje til statsautoriseret revisor er, at de kan splittes op i tre overordnede trin.

  1. Første trin er at vælge, hvilken uddannelsesvej du vil tage lige efter din ungdomsuddannelse.
  2. Andet trin er uddannelsen som cand.merc.aud. (revisor) og
  3. Tredje trin er den endelige uddannelse som statsautoriseret revisor.

Det kan tage op til 8-10 år for at kunne kalde sig statsautoriseret revisor.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top