Afterparty i Maglebrænde gamle skole

Pressemeddelelse

Med Vise Vers Hus stemning

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Man kan kalde det et afterparty, når Peter Abrahamsen og hans lille tremands orkester Country Gumbo spiller to aftner i træk ved sommerens dagligstuekoncerter i Maglebrænde på Nordfalster. De to sommerkoncerter finder nemlig sted kun en god måneds tid efter, at Peter Abrahamsen har fejret sit 60 års jubilæum som sanger blandt andet med større koncerter, to bogudgivelser og en dugfrisk CD.

  
Fredag den 20. og lørdag den 21. Juli åbner Dagligstuen i den gamle skole i Maglebrænde nemlig for to dage med ost, rødvin og musik med bassisten Bo Liengaard, guitaristen Ole Bendix og trommeslageren Kristian Lassen. Sammen med Værten selv vil de spille et noget mere afdæmpet repertoire, der passer til den lille dagligstue.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

En del af de nye numre, som Peter Abrahamsen netop har indspillet på den nye CD Rosenmærket, kan ikke spilles fra store scener, så Dagligstuens hyggelige rum passer meget bedre til nogle af de stille og inciterende melodier, som Peter har komponeret til bla Emil Aarestrup- digte.

Men der kommer også numre fra det gamle repertoire fra Tivolis legendariske Vise Vers Hus, som passer til traktementet og blafrende (nu elektriske) stearinlys. Det er syvende år, at sommeren ikke kun byder på musik i lokalet, men også et righoldigt ostebord samt rødvin. Normalt serveres gulerodskage, men den udgår til fordel for de mejerigige varer.

Det er muligt at bestille plads via www.dagligstuekoncerter.dk

Yderligere oplysninger Peter Abrahamsen Tlf 2143 0778

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

OBS: DE 2 KONCERTER ER BLEVET AFLYST……!!!!!

Del denne historie: vælg platform

Go to Top