Anerkendelse af Lolland-Falsters virksomheder

Business Lolland-Falster og Nordea uddeler for 36. gang Lolland-Falsters Erhvervspris.


Det foregår på Nykøbing Falster Teater onsdag den 31. oktober klokken 17-21.


Lolland-Falsters Erhvervspris gives til en virksomhed som har udmærket sig i landsdelen. ”Vi lægger både vægt på virksomhedens evne til at vokse – på toplinjen – men også i høj grad på evnen til at generere indtjening – på bundlinjen – til gavn for virksomhedens egen levedygtighed og dermed også for landsdelen i øvrigt”, siger erhvervskundedirektør i Nordea, Morten Egon Jørgensen og tilføjer: ”Jeg glæder mig til for første gang at repræsentere Nordea i fejringen af erhvervslivet på Lolland-Falster. Arrangementet skal først og fremmest anerkende den store betydning, virksomhederne har for landsdelen. Herudover er det vores håb at inspirere deltagerne til at se og gribe nogle af de spændende muligheder, der byder sig for Lolland-Falster de kommende år.”

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Det er Nordea og Business Lolland-Falster der står bag prisuddelingen, som sædvanligvis er en festaften med underholdning, paneldebat og naturligvis aftenens højdepunkt, selve prisuddelingen.  Business Lolland-Falster arbejder dagligt med forretningsudvikling og tiltrækning af virksomheder til Lolland-Falster, og direktør Mikkel Wesselhoff peger på iværksætterånd og vilje til vækst, som en af områdets største styrker. ”Mange virksomheder på Lolland-Falster har et unikt drive og vilje til at lykkes. De spiller en stor rolle i lokalområdet og viser vejen for mange andre. Det vil vi gerne støtte med prisen her”, siger Mikkel Wesselhoff.

Indstillinger til prisen modtages frem til den 13. september 2018 hvorefter en dommerkomité vil udvælge seks kandidater, som alle vil blive offentliggjort i et særtillæg i magasinet Erhverv og Kultur i oktober udgaven der udkommer i uge 41, på www.lferhvervspris.dk og vores Facebookside.

Prisuddelingen finder sted den 31. oktober på Nykøbing F. Teater.
Tidligere vindere af prisen er blandt andre Ortofon, HARDI International, Contech Automatic, Maribo Medico og Sax-Trans. Igen i år har alle mulighed for at indstille mulige vindere til erhvervsprisen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Mere information:
Direktør Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff, telefon 4038 2436
Erhvervskundedirektør Nordea, Morten Egon Jørgensen, telefon 6155 7713

Kommunikationsansvarlig Business Lolland-Falster, Mette Kaae, telefon 4041 2738

Spørgsmål vedr arrangementet, Morten Brage, Business Lolland-Falster 4077 6969
http://lferhvervspris.dk/

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top