”At male er at leve”

Ordene kommer fra Lisbeth Nymand som åbner nyt galleri i Nykøbing F.

Lisbeth Nymand åbner dørene i Nykøbing F. på adressen Strandgade 31, lige bag Auto Centro på havnen. Her holder hun Grand Opening hos GALLERI NYMAND og alle er inviteret. Det foregår fredag 12. april kl. 15-18 og lørdag 13. april kl. 12-15. Lisbeth byder velkommen med live musik og lidt forfriskninger i det nye galleri. Det vil være muligt at gøre en god handel, fordi der gives 25 % rabat på alle malerier de to dage.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Der er fart på hos Lisbeth Nymand lige i øjeblikket. For ca. 14 dage siden overtog hun bygningen på Strandgade og sammen med sin mand og bror, gik hun i gang med at shine lokalerne op. Her var tidligere et blikkenslager værksted, så der skulle naturligvis noget knofedt til lyder det fra Lisbeth, som samtidig har haft travlt på udstillingskalenderen. Den 30 – 31. marts udstillede Lisbeth sine værker på ”Den Bömiske hal i Stege” og i den netop overståede weekend var hun repræsenteret på ”Art Nordic 2019” på Lokomotivværkstedet i København lige over for Fisketorvet.

”Jeg glæder mig rigtig meget til mit nye galleri/atelier åbner. Tidligere havde jeg ca. 20 m2 i privaten på Hasselø, så at få mere plads til alle mine ideer og ønsker er bare skønt. Her er ca. 110 m2 med et fantastisk lys, samt en dejlig lille lukket gårdhave”, siger Lisbeth Nymand, der til daglig er sygeplejerske vikar. ”Jeg arbejder som vikar mandag til onsdag, og så har mit galleri åbent fra torsdag til lørdag”.

Lisbeth er uddannet billedkunstlærer fra Seminariet for formgivning i 2005 og har undervist i maling og tegning gennem flere år hos LOF og AOF samt flere private hold i eget atelier, både eneundervisning og mindre hold på 3 – 4 personer. Lysten og interessen startede som helt lille, hvor hun elskede at tegne, men det var faktisk først efter at hun havde passeret de 30 år, at hun ”opdagede” akrylmalingen, som hendes kusine introducerede for hende.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Lige siden har maleriet holdt hendes interesse fanget og det er blevet til rigtig mange malerier siden. Lisbeth har flere ideer der nu skal søsættes og noget af det første der sættes i gang bliver: ”Ring og mal – kurser” om torsdagen, hvor der vil være åbent fra 10-22. Her kan folk ringe eller maile, og bestille plads i atelieret og være her i 1, 2 eller 4 timer, alt efter hvad de har lyst til. De betaler pr. time, så det bestemmer de faktisk selv. Lisbeth vil så hjælpe og undervise i forskellige teknikker.

”Stedet rummer mange muligheder og jeg glæder mig vildt meget til at åbne dørene. Jeg vil også invitere gæste-udstillere undervejs. Den første gæstekunstner er keramiker Susan Odborg. Virksomheder vil også kunne leje galleriet til receptioner, arrangementer eller andet, hvis de ønsker at give deres kunder en anderledes oplevelse. Mulighederne er mange og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang”, fortæller Lisbeth Nymand.

Du kan læse mere om Lisbeth Nymand på: https://lisbethnymand.dk/ 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top