Bank update marts 2018

Fond inviterer kystbeboere til teltmøde på stranden i seks byer

Nordea-fonden lancerede forleden en pulje på 50 mio. kroner til aktiviteter langs de danske kyster. Nu drager fonden med direktøren i spidsen ud til seks danske kyster for at tale gode idéer med lokale ildsjæle.

Det foregår onsdag 14. marts kl. 16.30 til 19.00 i Vordingborg på Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg.

Danmark er verdens kystland nummer et, og danskerne dyrker friluftslivet ved kysterne i stor stil. To ud af tre siger imidlertid i en ny undersøgelse fra Københavns Universitet, at de ikke får dækket deres behov for det kystnære friluftsliv. Men det vil Nordea-fonden gøre noget ved. Med en ny pulje på 50 mio. kroner inviterer Nordea-fonden lokale ildsjæle i Holbæk, Vordingborg, Kerteminde, Hou, Slette Strand og Ribe til at mødes i et stort opvarmet telt, som fonden slår op på stranden.


”Vi vil rigtig gerne have gang i nye spændende aktiviteter fordelt langs kysten over hele landet, og vi er sikre på at virkelyst og idérigdom syder og bobler, derude i vandkantsdanmark. Så derfor rejser vi på dialog-turné i marts måned, for at høre om alle de gode idéer,” siger Nordea-fondens direktør, Henrik Lehmann Andersen, der selv er at finde i teltet sammen med andre af fondens medarbejdere.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Direktøren byder alle idéer, som understøtter gode liv ved kysten velkommen. Uanset om det er indledende strøtanker eller helt færdige prospekter, så er fondens medarbejdere klar til at vurdere og sparre på idéerne. En lang række lokale foreninger er inviteret, og tanken er desuden, at den uformelle mødeform over en skål suppe eller en kop kaffe i teltet kan være til gensidig inspiration for deltagerne og at kimen til nye idéer og samarbejder lægges undervejs.

Dagens program i kystteltet

16.30-16.45 Deltagerne ankommer
16.45-17.00 Velkomst ved Nordea-fondens direktør Henrik Lehmann Andersen, der introducerer den nye pulje
17.00 – 18.45 Vurdering af kystprojekter ved Nordea-fonden og samtidig forenings-fællesspisning og dialog ved langborde
18.45-19.00 En lokal forening overrasker os med en uformel aktivitet
19.00 Tak for i dag

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Om Nordea-fonden:

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler vi ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Vi uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter.

Kontakt: Kommunikationschef Tine Wickers, Nordea-fonden, Tlf. 2840 848, tw@nordeafonden.dk


NYHED:

Lensgreve Christoffer Knuth, adm. direktør Knuthenborg Safaripark, er indtrådt i Nordea-fondens bestyrelse. Nordea-fonden har et almennyttigt formål og uddeler årligt ca. 550 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Fonden støtter bl.a. Naturlandet Lolland-Falster og Middelaldercentret.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top