Blækket i min pen er kærligheden til vores område

Tekst: Louise Lindhagen, foto:
Tekst: Louise Lindhagen, foto:
”Jeg sætter aldrig mere mine ben på Falster!”

Sådan sagde min mor til min far i sensommeren 1991. Det var første gang, de skulle holde ferie på Marielyst. Gennem min fars firma havde de lejet et lille sommerhus, der på papiret passede perfekt til os. Men, seks måneder gammel, mudrede mælketænderne i munden på mig. Jeg brugte hele ferien på at skrige, så mine forældre hverken kunne være i huset eller i haven. De tog hjem før tid, og min mor skulle i hvert fald aldrig tilbage til Falster.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Heldigvis ville skæbnen det anderledes. Da min mors tvangstanker og min tandpine var drevet over, bookede mine forældre igen det lille sommerhus, hvor vi begyndte at komme fast hver påske og sommer. Falster blev mit fristed: Det var hér, jeg fik mine bedste barndomsminder, tullede rundt på stranden i teenageårene, og det var på min faste læseplads på den lille bænk i haven, at jeg begyndte at drømme om at flytte permanent til Falster.

Drømmen gik i opfyldelse i 2015. Efter min uddannelse fik jeg job i Vordingborg, købte lejlighed i Nykøbing og brugte min fritid på at være politisk engageret, blogge i avisen og på den lokale radiostation. Fast job, flot udsigt og fart på fritiden – og alligevel savnede jeg noget. Jeg ville gerne skrive mere, fortælle historier og lave kampagner.

Pr. 1. januar 2018 sagde jeg derfor mit job op for at starte min egen kommunikationsvirksomhed. På den første arbejdsdag med eget CVR-nummer havde jeg mine to første kunder. Virksomheden voksede. Jeg blev tilknyttet faste projekter. Jeg levede af min drøm. Men jeg savnede stadig noget. Jeg ville gerne bidrage mere til at skabe et positivt image for Sydsjælland og Lolland-Falster – det område, jeg elsker af hele mit hjerte.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Jeg var derfor glad for at blive spurgt, om jeg ville være freelancer på Erhverv & Kultur. Jeg vil gerne give noget tilbage til vores lokalområde, der har så meget at byde på, men hvor kvaliteterne desværre ofte bliver overset, både af os selv og af dem uden for vores område. Men som tilflytter får jeg ofte øje på noget, der ”bare” er hverdag for alle andre: Vores fintmaskede fællesskab. Vores oplevelsesrige kulturliv. Vores unikke erhvervspotentiale.

Blækket i min pen er kærligheden til Sydsjælland og Lolland-Falster. Papiret er den åbenhed, som jeg møder blandt borgerne og virksomhederne. De er blevet til mange gode historier fra vores område.

Tak, fordi du læser med.

Faktaboks
Louise Lindhagen er 28 år, uddannet cand.mag. i Historie og Politik & Administration fra RUC i 2015. I det seneste år har Louise været pennen bag virksomheden SkarptSprog.dk, der arbejder med storytelling og pressehåndtering. Louise har blandt andet brandet Guldborgsund Kommune i forbindelse med PostNord-løbet 2018, skrevet nogle af de gode erhvervshistorier for Vordingborg Erhverv og håndteret pressen for Vennerslund Energi- og Naturpark. Læs mere om Louise på www.louiselindhagen.dk og www.skarptsprog.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top