Bog om Lovestormen fra Lolland-Falster er nu på gaden

Tekst: , foto: Ingrid Riis
Tekst: , foto: Ingrid Riis
Bogen blev lanceret på cafe SnikSnak i Nykøbing 23. juni og i Nakskov 26. juni på cafe Risteriet

For ca. to år siden kom Lolland-Falster Lovestorm til verden pga. TV 2, der viste udsendelsesrækken “På Røven i Nakskov”. For en gruppe kvinder på Lolland-Falster var det dråben der fik bægeret til at flyde over. De kreerede et modsvar på Facebook. I løbet af få dage fik gruppen mere end 20.000 medlemmer. Lovestormen voksede sig kæmpe stor på rekordtid.

Læs også: Så er der igen Fællessang ved Slotsbryggen

Det fænomen har journalist Lise Ravnkilde gennem det sidste halve år skrevet en bog om under titlen: “Lovestormen fra Lolland-Falster”. Det er en vigtig bog for landsdelen og dets beboere: ”Fordi den i høj grad viser, at det er ildsjæle, der i mange sammenhænge får ting til at rykke og til at ske. Bogen skal bidrage til, at vi minder hinanden om, hvad lovestormen har gjort for Lolland-Falster, og at vi holder fast i budskabet”, siger Lise Ravnkilde.

Bogen sælges via Saxo, boghandlere og lokale butikker.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Hvis du vil vide mere om Lise Ravnkilde, kan du se hjemmesiden www.liseravnkilde.dk eller Lises profiler på de sociale medier under liseravnkilde på alle.

Du kan også læse mere om selve Lovestormen på www.solf.dk og www.lollandfalsterlovestorm.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

 

 

Del denne historie: vælg platform

Toggle Sliding Bar Area
  Abonnér på mit nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du fremover besked i din indbakke, når der er nye, positive historier fra Lolland og Falster
PS: Din email er helt sikker hos os - vi deler den ikke med nogen!
×