Dansk folkemusik og amerikansk/canadisk country

Pressemeddelelse

Foto: Benny Holst Trio

Fylder Dagligstuen ved to koncerter i Maglebrænde på Nordfalster

Sæsonen synges alsidigt ind ved Dagligstuekoncerterne i Maglebrænde i dette forår. Benny Holst Trio indleder med en strøm af kendte sange med rødderne plantet i dansk folkemusik, mens Clearwood County Country Band senere dyrker videre på disse rødder og blander dem med countrytradition fra USA og Canada. To spændende møder med to forskellige musikalske generationer.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Benny Holst Trio 28. februar
Det er en vaskeægte sangskriver og historiefortæller, der besøger Forsamlingshuset i Maglebrænde på kanten af foråret torsdag d. 28. februar. Musikeren og sangeren med de dybe rødder i dansk folkemusiktradition, Benny Holst, indtager forsamlingshuset sammen med sine faste følgesvende, de to dygtige musikere violinisten Martin Andersen og guitaristen Jacob Rathje. Sammen fortæller trioen levende og medfølende historier gennem Benny Holsts sange. Holst er uden tvivl at finde, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.

Benny Holst har tidligere gæstet Dagligstuen alene, og det har siden været et stærkt ønske fra vores gæster af høre ham igen. Nu præsenterer vi så hele Benny Holst Trio. Den store efterspørgsel, som vi mærkede samme dag, som vi annoncerede koncerten, gør, at koncerten er flyttet til Maglebrænde Forsamlingshus, fortæller Peter Abrahamsen, vært for Dagligstuekoncerterne.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Ungt Countryband
Torsdag d. 21. marts 2019 svinges cowboystøvlerne, når Clearwood County Country Band besøger Dagligstuen i Maglebrænde. Peter Abrahamsen fortæller: “Vi glæder os til at byde velkommen til Clearwood County Country band. Et nyt og spændende band, som trækker på den traditionelle country fra 1930’erne. Bandet repræsenterer den yngre generation og tilfører friskt blod til genren ved at blande folkemusik og country”.

Clearwood Count Country band er et akustisk countryband med et repertoire af klassisk dansabel musik. Bandet består af Mrs. Clearwood, Lil’ Clearwood og Big Daddy Clearwood med navne, der er i samme stil som det tøj, de også optræder i. Mrs. Clearwood svinger fiolen og synger blandt andre Loretta Lynn og Patsy Cline. Vemodige sange om livet som cowboy synges af Lil’ Clearwood, mens Big Daddy Clearwood lejlighedsvis bryder ud i støvlestampende country-klassikere. I Den gamle Skole bydes der op til dans, når det glade band blander dansk folkemusik og amerikansk/canadisk country.

Der kan stadig fås billetter, men kun mod forudbestilling på www.dagligstuekoncerter.dk 

Der sælges ikke billetter ved døren.

Yderligere oplysninger  

Peter Abrahamsen, tlf 21430778

peter@abrahamsen.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top