Der er fuld fart på QLF – QUALITY LOLLAND FALSTER

QLF har for nylig fejret 10 års jubilæum her i 2019. De startede fejringen ved en nytårskur den 8. fredag på Hotel Saxkjøbing. Gæstetalerne var borgmester John Brædder og Kirsten Sydendal som i sin tid var medstifter af Quality Lolland-Falster og i dag er en af hovedkræfterne bag Lolland-Falster Lovestorm.

Hvem og hvad er QLF egentlig?
”Foreningen startede i 2009 og med QLF (Quality Lolland-Falster) ønsker vi at øge kendskabet til Lolland-Falster. Det gør vi ved at portrættere og visualisere nogle af de mange spændende kvinder, der har valgt at bosætte sig her og fortælle om deres liv på Lolland-Falster. Vi er ca. 2200 kvinder i foreningen”, fortæller Anne-Lise Becker som sidder i bestyrelsen i QLF.

Foreningen er stiftet med det formål at gøre det mere attraktivt at bo og bosætte sig på Lolland-Falster ved at synliggøre ikke blot de stedbundne ressourcer, men også de store menneskelige ressourcer og succeshistorier.

Målet er således:
* At fortælle resten af Danmark, at Lolland-Falster er et godt sted at bo.
* At højne beboerne på Lolland-Falsters egen sociale selvfølelse.
* At tiltrække flere kvinder med deres familier til Lolland-Falster og fastholde dem, der er.
* At visualisere og vise Lolland-Falster på en lidt mere attraktiv måde, end den normalt opfattes.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


QLF-bar – Mød andre kvinder fra Lolland-Falster
Hver måned holder man QLF-bar. Det er et uforpligtende tilbud til kvinder, som har lyst til at mødes, hygge og snakke og normalt afholdes det hver den 1. fredag i måneden fra kl. 16:30 og til den sidste går hjem. Man forsøger at afholde det på forskellige steder på Lolland-Falster fra gang til gang.

QLF OG REGIONEN
QLF Bar på Nykøbing F. Sygehus d. 4. april 2019 med Regionsrådsformand Heino Knudsen og Sygehusdirektør Ricco Dyhr blev også en stor succes med 50 deltagere.

Emnerne var bl.a.:
Borgerinddragelse
Netværk
Fastholdelse og tiltrækning af sygehuspersonale
Rekruttering af frivillige til sygehuset

Med dette arrangement viser QLF, at QLF er meget mere end et socialt netværk på Facebook. QLF viser både ansvar og handlekraft ved at tage initiativ til arrangementer som dette. De blander sig og tager del i kampen om, at tiltrække ikke mindst læger til vores område.


Regionsrådsformand Heini Knudsen deltog og holdt velkomsttalen på Sygehuset. Igennem årene har Heino Knudsen bakket op om QLFs arbejde bl.a. da QLF startede Lolland-Falster Lovestorm i 2015 og når QLF har deltaget på Folkemødet på Bornholm. Tidligere har QLF holdt QLF Bar på både Guldborgsund og Lolland kommunes Rådhus med deltagelse af Borgmestrene.

QLF driver udover QLF Netværket Projektet LF International, forkortet i daglig tale: LFI, med en vision om at skabe aktiviteter, der overfor udlændinge kan synliggøre, hvilket skønt område Lolland-Falster er at bo og arbejde i. LF International støttes af DI.

Igennem LF International har QLF haft et tæt samarbejde med Nykøbing F Sygehus, hvor sygehusets udenlandske læger har deltaget i LFI netværket. Planerne for fremtiden er at udnytte de oplagte muligheder for synergi ved at integrere QLF og LF International.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


”QLF er ikke et businessnetværk, en interesseorganisation eller et politisk netværk. Vi er et netværk af kvinder, der er fælles om kærligheden til vores lokalområde og et ønske om at formidle de gode historier herfra”.

Vil du vide mere om QLF så tjek disse link ud:
http://qlf.dk/qlf.aspx
http://www.lf-international.dk/
https://www.facebook.com/quality.lf/

Har du lyst til at blive inviteret til QLF-bar? – så meld dig til QLF netværksgruppen på Facebook: http://www.facebook.com/groups/208055069287279/
I netværksgruppen kan du under “Begivenheder” se, hvornår næste møde finder sted.

Du kan også maile til os på info@qlf.dk  og få besked om tid og sted.

Kom alene, eller tag en eller flere veninder med!
Bestyrelsen i QLF

Fotos: Arkiv fotos fra tidligere QLF-arrangementer.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top