Det er onsdag, klokken er tretten minutter over fire, du er kommet for lidt sent afsted fra dit arbejde…

Tekst: Tim R. Larsen, foto:
Tekst: Tim R. Larsen, foto:

VIDEO – REKLAME!!!

Se årets store NYHED hos MIDDELALDERCENTRET i Nykøbing………………….

—-

Du kender det sikkert.

Der var lige et par småting du gerne ville have gjort færdig inden du forlader din arbejdsplads. Det giver ro på til i morgen. Til gengæld er du nu lidt presset på tid. Fordi du skal lige nå at hente din kjole hos skrædderen, fordi de ringede i mandags og sagde at kjolen var færdig og du kunne hente den når det passede dig. På vejen skal du også lige nå at stikke hovedet ind i hos ”din foretrukne” hudplejeklinik, som bor lige overfor skrædderen, og få reserveret tid til i morgen, fordi du og din kæreste er inviteret ud fredag aften. Samtidig skal du nå at hente lillemand i børnehaven inden de lukker kl. fem…..

Du skynder dig afsted og finder endelig en ledig P-plads. Kikker på uret, den er ”kun” fem minutter i halv fem. Det er okay, det kan du godt nå. Du kommer hurtigt rundt om hjørnet og nærmest brager ind i døren hos skrædderen. Du bliver helt overrasket fordi døren er låst???

Jamen – klokken er da kun halv fem tænker du? Du kikker nærmere på døren, her er et skilt hvorpå der står LUKKET pga. kursus. ”Nej for pokker da også”, tænker du nærmest højt, og tankerne farer rundt i hovedet. ”Nu skal du nå det i morgen, da du jo skal bruge den fredag aften”. Der er jo ikke noget at gøre ved det nu, så du vender dig om og skal til at gå over på den anden side af vejen til hudplejeklinikken.

Ah – men er det muligt…? Her er butiksvinduet også helt sort. ”Er der også lukket? De har da altid åbent til klokken 17, onsdag-torsdag og fredag, det mener du da at kunne huske, selvom det kan være svært at huske alle de forskellige åbningstider de enkelte forretninger kører med og de er jo ikke ens nogen steder mere”. Du går over vejen og også her er der et skilt i døren: LUKKET pga. sygdom.

NU har du jaget afsted for at nå det hele og har faktisk ikke nået noget som helst af det du skulle, andet end at få lidt ekstra hjerte banken, samt fornemmelsen af frustration. ”Det er s.. da også irriterende”, tænker du og begynder at skynde dig hen til din bilen, fordi du skal jo stadig nå at hente lillemand i børnehaven inden kl. 17…

Havde kvinden i dette tænkt eksempel brugt 30 sekunder i sin frokostpause på at åbne OPEN2DAY app´en og søgt på de 2 butikker, så havde hun set at de hver i sær havde opdateret deres åbningstider med LUKKET i dag. Så havde hun ikke behøvet at stresse og fare afsted, samtidig med at hun var blevet sparet for en kedelig oplevelse. Det er selvfølgelig forudsat at de to forretninger havde købt et visitkort på OPEN2DAY.DK

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Men hvad er OPEN2DAY.DK?
OPEN2DAY.DK er en gratis app- og webservice for brugeren. En enkel og brugervenlig digital service, der nemt og hurtigt viser de enkelte forretningers åbningstider. Åbningstiderne er altid opdaterede, bl.a. fordi man som forretning med et visitkort kan få en mail hver uge, mandag morgen, hvor man med et klik skal bekræfte denne uges åbningstider. Hvis man f.eks. ved, at man skal på kursus om onsdagen, så klikker man på ret, og ændrer dagens åbningstider og klikker gem. Så er det opdateret med det samme digitalt. Det kan ikke være lettere.

Kontaktoplysningerne er lette at finde og gps-funktionen viser dig den lige vej til den butik du vil hen til. Det er også muligt at ringe direkte op til en virksomhed med et klik, hvis du har at hentet gratis app’en OPEN2DAY i App Store eller Google Play.


App og web med 10 kategorier
OPEN2DAY.DK er inddelt i ti kategorier: Mad og drikke, Aktiviteter, Transport, Kunst og design, Attraktioner, Overnatning, Nyttig information, Wellness, Shopping og Andre erhverv.  Vil du f.eks. se åbningstiderne for restauranter på Lolland-Falster, så klikker du ganske enkelt på kategorien ”Mad og drikke”. Herefter får du et overblik over de restauranter, caféer etc. på Lolland-Falster, som er tilmeldte OPEN2DAY.DK.

OPEN2DAY.DK har også et ”filter”, hvor du kan søge i kategori og lave sorteringer, f.eks. Hvad har åbent i dag eller hvad har åbent nu her i nærheden af hvor du befinder dig. Når en forretning køber et visitkort hos OPEN2DAY.DK så får de automatisk adgang til linket open2day.dk/admin og her kan de GRATIS ligge forskellige event op i kalender funktionen.

App´en kan selvfølgelig bruges af de lokale indbyggere, så de altid kan se åbningstiderne i de forskellige butikker og forretninger. Men også turister har en stor glæde af denne app. Fordi hvis de har været en tur på Møn og kører herned, så har de måske allerede downloadet app´en og så skal de bare åbne app´en, klikke på indstillinger og vælg en ny destination og tryk gem. Så har de det fulde overblik over Lolland-Falster. Nemt og lynhurtigt!

Du kan bruge samme fremgangsmåde hvis du skal en tur til Møn, så har du nemt og hurtigt en oversigt over hvem og hvad der er åbent den dag du besøger området. Du kan faktisk gå ind og tjekke området inden du kører afsted. Et godt råd er IKKE at køre en tur på Møn mandag og tirsdag i denne tid, hvis du gerne vil rundt og snuse i alle forretningerne, fordi her har ca. 2/3 af dem faktisk lukket disse dage.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Med OPEN2DAY.DK får du det hele med – og møder aldrig en lukket dør!

OPEN2DAY.DK har lavet en masse tests der viser at en virksomhed uheldigvis kan vise op til 4 forskellige åbningstider i samme uge, hvilket ikke er troværdigt for kunden/turisten. Vi har testet sider som Google, Visit-sider, virksomheders hjemmesider, trykte medier og OPEN2DAY.DK.

Digital opdateret service er i fokus disse år, hvor turister selv søger på nettet, hvad der passer ind i deres ferie og den service kan OPEN2DAY.DK levere. I fællesskab med, både små og store virksomheder, skal vi vise Lolland-Falsters herligheder frem. Husk at glade turister fortælle vennerne derhjemme at Lolland-Falsters har fantastiske muligheder og destinationen fremstod åben, året rundt. Så det kan betyde endnu flere gæster næste år.

OPEN2DAY.DK giver turisten overblik over, hvem der har åbent, og hvad der sker i området – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Turisten får oplevelsen af en autentisk, åben og imødekommende destination, hvor man får hele oplevelsen med – uden at møde en lukket dør. Servicen skaber synergi og vækst for turistaktører på tværs af branche og størrelse. Samtidig med at de lokale beboere har de helt samme muligheder.

Vi vil igen i år have en annonce med i Turist og Shoppingguiden 2019, som udkommer i 40.000 eksemplarer på Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn, op til og med Næstved og Præstø. Derudover vil vi lave en del POP-UP events rundt omkring på Lolland-Falster for at nå ud til endnu flere brugere til app´en.


Har du spørgsmål eller andet så ring endelig på 2117 4277 eller er du klar til at oprette dig med det samme? Så gå ind på dette link: www.open2day.dk/admin/tilmelding og udfyld rubrikkerne.
I 2019 er det GRATIS for virksomhederne at være med på App`en. Normalpris for et helt år er kr. 1.000,- plus moms. Vi har INGEN binding, så selvom du er med GRATIS i 2019, så kører annoncen ikke automatisk med i 2020. Vi kontakter dig personligt ved årsskiftet om du ønsker at fortsætte. Og her kan du frit sige JA TAK eller NEJ TAK. Når du er oprettet som kunde, kan du selv se en statistik på dit eget visitkort inde under din admin adgang. Så kan du hurtigt se om det kan betale sig eller ej. Men vi skal nok tage fat i dig til årsskiftet.

Er du privat og bare gerne vil bruge denne tjeneste, så kan du ganske gratis downloade den og bruge den med det samme. Det tager under 1 minut så er du på OPEN2DAY og kan se åbningstider. Vi skal dog sige, at vi er under opbygning og selvfølgelig er alle ikke med… endnu. Men vi forventer at være over 200 i løbet af i år og målet er 500 kunder som minimum inden for et par år.

Med venlig hilsen
Tim R. Larsen
https://open2day.dk/lolland-falster/

FAKTA BOKS:

  • Se åbningstider i 10 hovedkategorier
  • Find direkte vej med GPS
  • Gå videre til hjemmesiden med et klik
  • En digital telefonbog, da du kan ringe direkte op fra app´en
  • Hvad har åbent nu eller i dag. Du kan søge i søgefeltet og finde dine ønsker
  • Det er GRATIS at ligge arrangementer og event op
  • Og så er den også på Tysk og Engelsk så alle turister kan bruge den

Inde på hjemmesiden www.open2day.dk kan man se hvor i landet at app´en allerede findes. Samsø, Langeland, Stevns, Møn, Bornholm og nu også Lolland-Falster.

I 2017 var der 30.243 brugere inde og bruge hhv. app´en og websiden på destinationerne og der var 174.440 side visninger.
I 2018 var der 39.447 brugere inde og bruge hhv. app´en og websiden på destinationerne og der var 180.861 side visninger.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top