Dygtig, lokal branchemand

- i spidsen for nyt erhvervskoncept hos Frimann Biler

Pressemeddelelse

Frimann Erhverv360 er navnet på en palette af erhvervsrettede ydelser, der gør det muligt for virksomheder at reducere det tid- og pengeforbrug, der medgår til drift af bilparken. Erhverv360 er et helstøbt koncept, der tilpasses den enkelte virksomhed og kan omfatte ydelser som anskaffelse/salg, finansiering/leasing/korttidsleje samt vedligeholdelse.

Konceptet har i nogle år været praktiseret af filialchef Aage Østergaard, Frimann Biler i Maribo. ”Men nu har barnet fået et navn”, siger Kim Frimann, og nu skal det bredes ud til resten af landsdelen. ”Til løsning af den opgave har vi ansat erhvervschef Ronni Figgé Poulsen, der ligesom Aage er kendt og respekteret blandt vores kunder. Ronni har dybdegående kendskab til dette område … han har mange års erfaring fra såvel værksted som eftermarked og hans seneste job som salgschef og filialchef i Frimann Biler har fyldt hans palette op, så han i dag må anses som den bedst tænkelige sparringspartner for vores erhvervskunder. Ronni er kundernes mand – Ronni er ikke kun sælger”, siger Kim Frimann.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Han er kundernes mand hos Frimann Biler, og når han rådgiver og sparrer, skal han udelukkende tænke i kundernes fordele og udbytte. Han skal hjælpe dem med at købe og sælge bilerne på den rigtige måde og på de rette tidspunkter, og han skal rådgive omkring indretning af bilerne og vedligeholdelse, så bilparken kan udfylde sin rolle i det samspil, der gør, at virksomheden kan løse opgaverne til kundernes tilfredshed.

Og det bliver der så rigeligt brug for i de kommende år, blandt andet i kraft af Femern Bælt projektet, der kommer til at generere tonsvis af opgaver til lokale virksomheder. For små såvel som store virksomheder kommer det til at handler at fokusere på at få løst opgaverne fremfor at kæmpe med administrative problemer.

Det handler om fokus … og om penge
Alle erhvervsfolk ved, at forkerte beslutninger koster penge … men hvordan ved man, om en beslutning er forkert eller rigtig? Der er kun én vej, og det er at alliere sig med specialister indenfor de områder, der er afgørende for virksomhedens succes, men udenfor virksomhedens kernekompetencer.

”Min erfaring gør det muligt for mig at hjælpe kunderne med at træffe mere kvalificerede beslutninger f.eks. om tidspunkt for udskiftning af biler, valg af finansiering og udførelse af værkstedsservice”, siger Ronni Figgé Poulsen og fortsætter: ”Og vi tilbyder en række services, der holder bilerne på vejene i længere tid … f.eks. vores tilbud om vedligeholdelse på lørdage, hvor bilerne alligevel holder stille”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Rådgivning og sparring er gratis
Erhverv360 konceptet og idéen om kundernes mand passer perfekt ind i Frimann Bilers værdisæt, der bl.a. omfatter respekt for hinanden, gennemsigtighed i vores ydelser og fleksibilitet. ”Ronnis rådgivning og sparring er i virkeligheden gratis for kunderne”, siger Kim Frimann. Erhverv360 konceptet sikrer, at kundernes flådedrift kommer til at køre på skinner, og de penge, der spares ryger direkte på vores og på kundernes bundlinjer … det er en win-win situation.


Erhvervschef Ronni Figgé Poulsen og Kim Frimann lancerer Frimann Erhverv360.

Styrker det lokale erhvervsliv

Frimann Erhverv360 konceptet lanceres i disse dage overfor det lokale erhvervsliv. ”Jeg kommer ikke bare med en samling spredte ydelser og løst krudt i bøssen”, siger Ronni Figgé Poulsen. ”Erhverv360 skyder med skarpt … det er et helstøbt koncept, der kan bidrage til at gøre de lokale virksomheder mere fleksible, hurtigere på aftrækkeren, mere klar til Femern Bælt eventyret … ja, i det hele taget mere konkurrencedygtige”, slår Ronni Figgé Poulsen fast.

Yderligere oplysninger:
Ronni Figgé Poulsen, Mobil 6020 3662, E-mail rfp@frimann.nu  
Kim Frimann, Mobil 6130 1919, E-mail frimann@frimann.nu 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top