ELVERMOSE KLASSISKE KONCERTER

Det sker nu og da, at der falder en appelsin i ens turban. Når det sker, ville det være sørgeligt at nyde det i ensomhed; der er grundet til denne skrivelse.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Nærmest helt magisk, har vi fået mulighed for at præsentere en af Canadas mest fremtrædende og feterede ensembler. På vej fra koncerter i Tyskland op til Norge til flere koncerter og kurser på de bedste musikskoler, ligger ELVERMOSE. Det fortælles i de musikalske kredse, og vi er lykkelige over at åbne dørene op for en koncert af højeste internationale niveau. Det bliver

TORSDAG DEN 19. APRIL 2018 kl. 19:30
STRYGEKVARTETTEN BOREALIS

Patricia Shih, violin,
Yuel Yawney, violin, 
Nikita Pogrebnoy, viola,
Sungyong Lim, cello

PROGRAMMET: A. Dvořák
(1841 – 1904) Strygekvartet i F-dur, opus 96 ”THE AMERICAN”.
Korte værker fra verden omkring os af blandt andre, Paul Alexander, Xiao-Ou Hu, Imant Raminsk, Thomas Beckman…

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Med plads til overraskelser
Ensemblet blev stiftet i år 2000 i Vancouver hvor det stadig har sin base.

Ud over at spille i Canadas største koncertsale har kvartetten besøgt Kina, givet koncerter i USAs fornemmeste koncerthuse, og den sidste tid i Taiwan, hvor den eksperimenterer med at alliere østens og vestens musik med hinanden. De fire musikere, som er meget optagede af at udbrede den ny-klassiske canadiske musik, er samtidig vidunderlige fortolkere at de store klassiske komponister.

Samtidigt er ensemblet meget socialt engageret. De fire musikere underviser småt bemidlede studerende, og bringer glæde blandt mindre velstående eller geografisk isolerede kredse ved at give fri koncerter.

Det er netop dette engagement, som den canadiske regering har besluttet at takke kvartetten for ved at give den et legat med henblik på en Europa turné. Man kan ikke tænke sig bedre ambassadører for den canadiske klassiske musikkultur end de fire prægtige musikere.

”En af deres generation mest dynamiske og spændende ensembler. Kvartetten er rost for dens engagerede spil, og for dets stormende og raffinerede interpretation”.

”De forener en vidunderlig musikalitet med en formidabel teknik. Deres spil er på en gang fuld af energi, passion og af de fineste nuancer”.

Se dem, hør dem, læse om dem, på  www.borealisstringquartet.com  og kom og hør dem live!
VEL MØDT.

ELVERMOSE, Højsmarkevej 61, Skovbølle, 4900 Nakskov, Tlf.: 20 61 30 49  www.elvermosekoncerter.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top