En mindeværdig aften

For nylig var mange dygtige og engagerede folk samlet i teatersalen i Nykøbing for at overvære uddelingen af Erhvervsprisen 2018.

Et hæderkronet arrangement og en smuk markering af, at vores egn er hjemsted for mange beundringsværdige virksomheder, vi kan være stolte af. Den årlige anerkendelse af det lokale erhvervsliv har stået på siden firserne og minder om, at der trods tidernes op- og nedture altid har været folk og firmaer, der formåede at levere flotte resultater, holde hjulene i gang og skabe arbejdspladser. Det kan man kun være glad og stolt over. Vi sender et stort tillykke til alle de nominerede og ekstrastort ét til Pricerunner, som modtog årets Erhvervspris.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

I Gentlemen´s Club er vi ligefrem ved at revne af stolthed. Både fordi en af vore højt skattede medlemmer, Thomas Hovmand og hans virksomhed JO-Safety, var blandt de nominerede til Erhvervsprisen, og fordi klubben i år har haft en særlig aktie i festlighederne. Vi har nemlig bidraget med et nyt kapitel til Erhvervsprisens lange, respektindgydende historie. I år indtog Gentleman extraordinaire, Lance Brædder scenen sammen med Thomas Henckel fra Revisionsfirmaet Aage Maagensen og uddelte prisen til årets iværksætter. Modtageren af prisen, der bestod af æren, et flot trofæ, en buket blomster og 10.000 kroner, blev superdygtige Louise Holm, der med talent, forretningssans og arbejdsvilje i overvældende mængder har oplevet en utrolig fremgang i sin virksomhed, Sales Styling. Kæmpestort tillykke til Louise.

Og det sidste store tillykke går til Gentlemen´s Club. Vi er her i høj grad for at skabe medvind til erhvervslivet, støtte initiativer, hjælpe dem, der har ambitionerne, visionerne og viljen til at gøre den nødvendige indsats for at sikre væksten og arbejdspladserne, nu og i fremtiden. Derfor var det en milepæl for klubben at være på den scene, i det fantastiske selskab, foran det fantastiske publikum og yde sådan et bidrag. Vi vil gerne sige tak til BLF og Nordea, til oplægsholdere, virksomheder, organisationer, borgmestre, Hr. Romer, folk i salen og alle andre, der var med til at gøre uddelingen af Erhvervsprisen 2018 mindeværdig.

På sådanne aftener er det helt særligt herligt at være en Gentleman.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Billedmontage:
Et billede kan sige mere end 1000 ord. Vi har derfor valgt at vise aftenens stemning med, en buket billeder, som vi lokkede Jakob Friis til at tage for os. Jakob havde fået æren af at åbne aftenen med en præsentation af Meptek, den virksomhed, han driver sammen med makkeren Nicolaj Sand Rasmussen. Meptek-herrerne er gode venner af Gentlemen´s Club, og vi vil lige benytte lejligheden her til at kaste massive klapsalver i deres retning i anledning af, at de for ganske nylig vandt den prestigefyldte konkurrence, Game Changer 2018. De gutter kan pitche, kan de – og det gav en førsteplads og 400.000 gode danske kroner til videre vækst i deres allerede succesfulde virksomhed. Der er nok at være stolt af på Sydhavsøerne!

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top