Er du vild med FIFA og CS GO?

Så glæd dig! Tingsted Boldklubs Venneforening åbner op for billetsalget til vores store LAN-Party 2017.

Arrangementet løber af stablen fredag d. 29. september kl. 17 – frem til lørdag d. 30. september kl. 13. Det foregår på Nordbyskolen.

FIFA18 frigives officielt den 29. september, hvorfor der bl.a. afholdes en stor FIFA18 turnering. Der vil også blive afholdt turnering i CS GO, i både 1v1 samt 5v5. Du kan tilmelde dit eget CS GO-hold (5 deltagere), eller vi sørger for du kommer på et hold. Du er velkommen til at deltage i begge turneringer. Hvis du ikke vil deltage i turneringerne, er du velkommen til bare at ”game” hele natten.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Så er du klar til en hyggelig, sjov og spændende weekend med dine venner fyldt med gaming. Så få samlet tropperne og tilmeld dig på tingstedsvenneforening@gmail.com

Der vil i løbet af natten bl.a. blive trukket lod om en herre fodbold landsholdtrøje (Sponsoreret af DBU). Der vil være mulighed for at sove lidt, hvis der skulle være brug for dette, medbring selv sovepose og liggeunderlag. Hvis du er mellem 12-18 år kan du tilmelde dig vores LAN-party, du skal selv medbring PC, PS4, Xbox, samt de spil du ønsker at game i, mm.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Der er plads til 50 gamere, prisen er 150,00 kr. pr. gamer inkl. aftensmand samt morgenmad. Der vil være mulighed for at købe, slik, sodavand mm. til rimelige priser. Energidrik er ikke tilladt at medbringe.

Alle spørgsmål kan besvares, ved at henvende sig til Jesper Monø på 23 32 50 42 eller tingstedsvenneforening@gmail.com

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top