Europas bedste luksushotel 2018!

Denne fornemme titel tilfalder et lokalt hotel på Lolland-Falster.

Det er ikke mindre end den bedste markedsføring ”hele” Lolland-Falster kan få. Den kan jo ikke købes for penge. Da det er kunderne der giver deres mening til kende. Herfra redaktionen skal lyde et kæmpe stort TILLYKE til Bandholm Hotel og hele staben omkring, men også et stort tillykke til landsdelen, fordi denne pris er med til at sætte Lolland-Falster på hele Europa kortet, og det i sig selv er guld værd for vores landsdel! Bandholm Hotel ligger, som de fleste nok er bekendt med på nordsiden af Lolland, med en super skøn beliggenhed, romantiske omgivelser og en formidabel udsigt over smålandshavet.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

 
2017 har virkelig været et godt år for Bandholm Hotel. General Manager Joseph Kristiansen siger: ”Det er en stor milepæl for os, at vi nu er blevet kåret som Europas bedste luksushotel og restaurant af Luxury Travel Guide. Vi har stadig ikke fået armene ned, efter at vi i foråret modtog TripAdvisor’s kåring som Danmarks bedste hotel, Børsens gazellekåring i sidste måned, og nu kåringen som Europas bedste! Vores koncept med kærlighed og excellence har vist sig at bære frugt. Det er en kæmpe cadeau til vores fantastiske medarbejdere, som har knoklet for at nå dette resultat og et tegn på den holdånd, som kendetegner alle arbejdsgrene på hotellet. Det får os ikke til at hvile på laurbærrene. Vi arbejder stadig på at optimere oplevelsen for vores gæster, så det altid er en tand bedre, næste gang man kommer”.

Netop dette med hele tiden at have for øje, at man forsøger at gøre tingene bedre hele tiden, var netop en af nøglestenene fra Joseph Kristiansen, da Erhverv og Kultur lagde vejen fordi hotellet i foråret. Og man må jo sige at det virker! Et andet segment dengang var også at der skulle fokus på maden i restauranten. Også her har indsatsen båret frugt. Tag på en lokal-gastronomisk rejse dybt ned i den lollandske muld. Med køkkenchef Naomi Fouché i spidsen, forvandler hotellets køkken egnens verdenskendte råvarer til uforglemmelige kulinariske oplevelser. Prøv f.eks. en lækker 4-retters gastro-menu eller bestil bord til en 7-retters gourmetmenu, med tilhørende vinmenu, som serveres fra torsdag-lørdag.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Chefkok Naomi Fouché siger: ” Jeg har været på en rejse rundt på Lolland, søgt i de lokalhistoriske arkiver, hvor jeg har fundet opskrifter og råvarer frem med smag og historie. Vi bevæger os fra de klassiske retter over den friske lokalt fangede fisk til Knuthenlunds prisbelønnede økologiske oste. Sæsonen bestemmer tilbehøret, jeg glæder mig til at betjene dig. Velbekomme!”


Kunne du tænke dig at prøve et ophold på Bandholm Hotel og se hvad du kan opleve lige rundt om hjørnet, så prøv et uforglemmeligt wellness-ophold og få chokoladedyppede jordbær på værelset ved indtjekning, romantisk 3-retters middag i restauranten, himmelsk, afslappende wellness, overnatning i lækkert værelse og stor morgenbuffet næste morgen.

Læs mere på www.bandholmhotel.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top