Fællesskabsplatformen Boblberg vinder årets fællesskabspris og runder 200.000 medlemmer

Pressemeddelelse

Fællesskabsprisen 2019 blev torsdag overrakt af Børne- og Ungeminister, Pernille Rosentkrantz-Theil, som var med til at hylde fællesskabet sammen med 30 andre nominerede fællesskabsengagerede organisationer og personer ombord på DFDS Pearl Seaways.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Den digitale fællesskabsplatform Boblberg bringer mennesker sammen i fællesskaber på kryds og tværs af lokalsamfundene. I starten af denne uge rundede Boblberg et medlemstal på 200.000 medlemmer, og kan nu kalde sig vindere af Fællesskabsprisen 2019.

Fællesskabsprisen er en hyldest til fællesskabet, og bliver overrakt til dem, som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet. I år blev prisen overrakt til Boblberg sammen med Røde Kors for deres storslåede indsats om at hjælpe endnu flere borgere ind i et fællesskab.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Rasmus Stæhr, medstifter af Boblberg, glæder sig over prisen og håber fortsat på øget fokus af fællesskaber: ”En ud af fem danskere oplever, at de står uden for fællesskabet, og netop derfor er det fantastisk, at Boblberg kan bringe mere end 200.000 danskere sammen omkring fælles interesser. Vi er meget beærede over at have modtaget Fællesskabsprisen 2019, for det er netop hér man kan finde sit næste fællesskab. Vi håber, at det kan være med til at vække interesse hos endnu flere kommuner og samarbejdspartnere, som også ser vigtigheden i fællesskabet”.

Fællesskaber er i høj grad et omtalt emne i samfundet, da en ud af fem danskere oplever, at de føler sig uden for fællesskabet. Boblberg samarbejder i dag mere end 30 kommuner, og har tidligere på året indgået et stort partnerskab med Røde Kors. Sammen kæmper Boblberg og Røde Kors for at bringe flere ind i fællesskabet samt at mindske ensomheden blandt danskerne, så ingen står alene. Det fælles mål er at engagere 500.000 danskere i nye fællesskaber inden udgangen af 2022.

For yderligere information kontakt:

Medstifter af Boblberg: Rasmus Stæhr
Tlf. nr.: 20 20 20 78
E-mail: rs@boblberg.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top