Fast forankring i Nr. Alslev takket været lokal opbakning

Siden 2017 har Agrovi haft kontor på Stubbekøbingvej i Nørre Alslev. Men med en virksomhed i vækst og en øget tilgang af nye, lokale kunder, skal det nu være slut med at leve til låns i lejede lokaler. Rådgivningsvirksomheden, der også tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Hollandiavej i Nørre Alslev og udvider også medarbejderstaben.

”Lige siden vi åbnede dørene til vores nuværende kontor, har vi oplevet opbakning fra lokalmiljøet og har fra starten haft en løbende kundetilgang. Faktisk går det så godt, at vi har ansat flere folk, og derfor ikke længere kan være på Stubbekøbingvej. Den vækst var ikke sket uden den store opbakning, vi har fået fra landbruget fra hele Lolland-Falster, så nu har vi besluttet at slå os permanent ned i Nørre Alslev”, siger Lars Møller Andersen, afdelingsleder i Agrovi SYD.

Lars Møller Andersen har sammen med den øvrige ledelse i Agrovi længe haft kig på et par forskellige ejendomme i nærområdet, og nu er handlen endelig gået igennem.

”Vi faldt for ejendommen på Hollandiavej, som til fulde lever op til vores forventninger om både øget kunde- og medarbejdertilgang. Vi har fået opgraderet lokalerne, så de nu understøtter vores forretning og kundernes behov bedst muligt”, tilføjer Lars Møller Andersen.

Den nye ejendom kommer i første omgang til at huse 12 medarbejdere inden for både regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura, så lokale kunder kan få 360 graders rådgivning i ét hus. Agrovis nye handelsfællesskab Agrovi Business har også til huse på adressen.

Agrovis øverste direktør er begejstret for muligheden for at slå sig permanent ned på Sydhavsøerne.

”Vi er kommet rigtig fra start på Sydhavsøerne og har oplevet en enorm opbakning fra alle sider og ikke mindst fra kunderne. Det viser os vigtigheden af nærhed og nærvær. Nærhed i forhold til den virkelighed vores kunder befinder sig i, og nærvær i forhold til at finde den bedste løsning på de udfordringer og muligheder, som den enkelte befinder sig i. Med købet af Hollandiavej signalerer vi også, at vi er kommet for at blive og er klar til at vokse og videreudvikle os sammen med kunderne”, siger Niels Peter Ravnsborg, administrerende direktør for Agrovi.

Pressekontakt:
Niels Peter Ravnsborg, direktør, npr@agrovi.dk, mobil 21 62 45 25
Lars Møller Andersen, Afdelingsleder Agrovi SYD, lma@agrovi.dk, mobil 40 38 39 10

PS:
Vidste du at du kan få hjælp til hjælpepakkerne hos Agrovi?
Hos Agrovi har vi et team af dygtige rådgivere, der hver dag holder sig ajour med indholdet i regeringens hjælpepakker. Derfor ved de lige præcis, hvad det har af betydning for dig og din virksomhed. Hvis du ligesom mange andre også har brug for en guide til at føre dig godt igennem junglen af de mange pointer i de forskellige hjælpepakker, så tag fat i os allerede i dag og lad os gennemgå dine muligheder sammen.


Del denne historie: vælg platform

Go to Top