Første udfordring for Tingsted Cobras Futsal hold

Kom og oplev den første officielle træningskamp for Tingsted Cobras Futsal hold. Det forgår i Tingsted hallen onsdag 1. november 2017 kl. 20.00.
Læs også: Så er der igen Fællessang ved Slotsbryggen

Her møder de Brøndby Futsal og der er GRATIS adgang for alle. Kom og bak op om den nye store fodboldsatsning på Lolland-Falster og Sydsjælland, hvor ambitionerne er at komme i ligaen indenfor 3 år.

Sportschef Henrik Danelund glæder sig til træningskampen: ”Det har været en spændende start og der har været knald på siden vi kom med nyheden i marts måned. Der er endnu brikker der skal falde på plads, men vi er nået langt med alt det praktiske og det uden om. Nu kommer det spændende, nemlig selve fodbolden, jeg glæder mig rigtig meget til vi kommer i gang”.

Kom og følg kampen og få mere at vide om hele projektet…

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

MISSION:
Tingsted Boldklub og Tingsted Cobras Futsal er foreninger, som hver isæt bidrager til værdiskabelse for samfundet gennem fodbold, motion og sundhed. De 2 klubben henvender sig i fællesskab både til breddefodbold og til elite futsal.

VISION:
Tingsted Cobras Futsal vil spille i futsal ligaen om senest 3 år.

FAKTA BOKS:
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi:

Futsal er en form for fodbold, som spilles på baner, der har den samme størrelse som håndboldbaner og oftest indendørs.

Navnet ”Futsal” kommer af en sammentrækning af de portugisiske ord “futbol de salão” og spanske “fútbol sala/de salón”, der betyder ”indendørs fodbold”.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Toggle Sliding Bar Area
  Abonnér på mit nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du fremover besked i din indbakke, når der er nye, positive historier fra Lolland og Falster
PS: Din email er helt sikker hos os - vi deler den ikke med nogen!
×