Fra alle os til alle jer

Pressemeddelelse

Dobbeltkoncert i julestuen i Maglebrænde gl. Skole

Publikum skal i hvert fald ikke snydes. Så kun 14 dage efter seneste dobbeltkoncert holdes endnu en dobbeltkoncert i Dagligstuen i Maglebrænde på Nordfalster, oveni købet to gange! Det sker fredag den 6. og lørdag den 7. december.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

To dage i træk kommer hele fem kunstnere og optræder ved Dagligstuekoncerternes traditionelle julekoncerter. Begge dage med samme fyldige program, hvor først en trio bestående af digteren Eva Matjeka, sangeren Finn Otte og komponisten og pianisten Vibeke Dietz giver første sæt. Her vil Eva Matjeka på skift med Finn Otte læse eller synge digte fra Matjekas to digtsamlinger ”Hvad mon mørket gemmer?” og ”Kærlighed – hvad er det?”. Vibeke Dietz, som har komponeret melodierne, vil spille til, og publikum loves en varm og hjertelig oplevelse.

Efter en pause, hvor der serveres hjemmelavet gløgg og varme æbleskiver til de fremmødte, spiller og synger Peter Abrahamsen akkompagneret af bassisten Bo Liengaard.  Peter Abrahamsen, som også er vært for koncerterne, lægger ud med nogle af de allernyeste kompositioner til digteren Nis Petersens lyrik, og vender tillige andre af de danske digtere, som Peter gennem årene har sat musik til. En aften med både genhør og nye takter. Digte, humor og hjertevarme på mange fronter.

Fra alle os til alle jer
”Det er et stort hold, som byder julen inden for døren i år”, siger Peter Abrahamsen og fortsætter: ”Vi glæder os til at holde disse julekoncerter, som trækker på mange traditioner, men som hvert år skal have noget nyt med sig. Det er lige som Disneys Juleshow – vi kan godt lide det gode gamle genkendelige, men vi skal have noget nyt med hvert år, og i år glæder vi os til at præsentere trioen i første sæt”.

I anledningen af den forestående jul vil det også være muligt at købe musikalske julegaver, digtsamlinger og bøger til favørpris i pausen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Koncerter i 2020
Koncerterne i Dagligstuen i Maglebrænde fortsætter i 2020, hvor der allerede lægges ud torsdag den 23. januar med fejringen af digteren Robert Burns. Denne aften vil der være underholdning af den irsk-inspirerede gruppe Tradish, og billetsalget er allerede begyndt.

Billetter til alle koncerterne kan kun købes via www.dagligstuekoncerter.dk. Der sælges ikke billetter ved døren. ”Husk at komme i god tid – vi åbner dørene klokken 19.00, og koncerterne begynder 19.30”, minder Peter Abrahamsen om.

Fakta:
Fredag den 6. og Lørdag den 7. December
Begge dage fra 19.30-22.30
Husk at komme i god tid. Vi åbner dørene kl 19.00

Yderligere oplysninger: Peter Abrahamsen: 2143 0778 – www.dagligstuekoncerter.dk

Foto af Matjeka, Otte og Dietz: Jørgen Witved
Foto af Peter Abrahamsen og Bo Liengaaard: Per Deleurang

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top