Frem med cowboyhatten

Pressemeddelelse

Clearwood County Country Band gæster Dagligstuen i Maglebrænde

Clearwood County Country Band svinger cowboystøvlerne og byder op til dans, når de besøger Dagligstuen i Maglebrænde gl. Skole torsdag d. 21. marts 2019 kl 19.30.
Et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel musik. Et band bestående af de tre musikere Mrs. Clearwood, Cousin Clearwood og Big Daddy Clearwood.  Mrs. Clearwood svinger fiolen og synger blandt andre Loretta Lyn og Patsy Cline. To amerikanske country-sangerinder, som har givet inspiration til sange om dagligdags bekymringer.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Clearwood County Country Band er et familieorkester med stor kærlighed til den klassiske country-musik. Bandet består af to brødre, Frey Klarskov og Talon Thyrré Klarskov.
Senere er Mrs. Clearwood, Anna Aagaard, kommet ind i familien, da hun blev gift med Big Daddy Clearwood.

Idéen om et old-school country band opstod i en snak om, hvordan det ville være gået brødrenes oldeforældre, hvis de var udvandret til staterne.
Navnet bygger videre på tanken om et band bestående af fjerne fætre og kusiner fra Amerika med efternavnet Clearwood.

De tre musikere spiller hovedsageligt sange fra 1940’erne og op til 1970’erne. Vemodige sange, som giver anledning til at græde ned i sin øl, og sange, hvor man klapper i takt og synger med. “Vi glæder os til at få besøg af Clearwood County Country Band. Det er et band, som tilhører en helt ny bølge af danske folkemusikere, når de blander dansk folkemusik og amerikansk country”, fortæller Peter Abrahamsen, vært for Dagligstuekoncerter.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Frey Klarskov / Big Daddy Clearwood supplerer: “Vi spiller musik, der giver dig lyst til at danse og synge, og den enkelhed elsker vi. For os handler det ikke at være ung eller gammel, men om at have en glæde ved musikken og sangene. Vi vil simpelthen bare ud og spille for folk og dele musikken med dem. Vi har en kæmpefornøjelse ud af det, og det håber vi vil smitte af på publikum”.

Der kan stadig fås billetter, men kun mod forudbestilling på www.dagligstuekoncerter.dk.

Der sælges ikke billetter ved døren.

Yderligere oplysninger: Peter Abrahamsen
peter@peterabrahamsen.dk
Maglebrænde Gl. Skole
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
tlf 2143 0778

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top