Gentlemen`s Club maj 2018

A day or two in the life of a Gentlemen´s Club

Det går over stok og sten i vores klub. Allerede nu føles det som en evighed siden at vi tog lokalerne på Torvet i brug – de er ikke ”de nye” mere, men der hvor vi hører til. Der er sgu ikke noget som god stil, træpaneler og en dygtig butler til at få én til at føle sig hjemme.


Mange nye folk
Vi har i løbet af foråret budt en række nye medlemmer velkomne i klubben. Som et led i vores løbende arbejde med at lave korte profiler på medlemmerne, kunne man læse om flere af de nye folk i sidste nummer af denne avis. Offentliggørelsen af profiler sker løbende indtil vi har været hele vejen rundt. Vi mener, det er værdiskabende for medlemmerne at kunne se, hvilke ressourcer de andre folk i klubben ligger inde med – samtidig får vi, ved at offentliggøre profilerne i Erhverv & Kultur gjort hele lokalområdet opmærksomt på de mange gode kræfter, der er samlet i Gentlemen´s Club. Vi vender derfor tilbage med flere miniportrætter af vore medlemmer i kommende numre.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Planlægningsmøde
Der arbejdes utrætteligt på at gøre klubben og aktiviteterne bedre og på at optimere arbejdsgangene. Som noget nyt har vi derfor afholdt et planlægningsmøde, hvor både nye ansigter og gamle garvede gents var til stede. Målet var at få skruet en decideret fabelagtig eventkalender sammen for resten af 2018. I sagens natur har mange ressourcer været allokeret til flytning og dermed relaterede opgaver, så der har ikke været samme fokus på klubaktiviteter, som førhen. Men nu er der taget revanche, med stil. I kan på disse sider se hele den plan, der er lagt for de kommende måneder, både op til og efter sommerferien. I fremtidige numre af Erhverv & Kultur vil vi bringe den aktuelle måneds begivenheder, men her får I hele herligheden.

Nye ideer
Af nye tiltag vil vi særligt gøre opmærksom på de månedlige klubaftener. Her får de mange medlemmer, der ikke har mulighed for at deltage i det traditionelle fredagsfrokoster mulighed for at få en mere fast tilknytning til klubben. Der er en massiv forskel på kun at deltage i større arrangementer og så at være til stede jævnligt – netværksmulighederne trives bedst når man jævnligt mødes og har mulighed for en hyggelig snak. Hyggeligt bliver det også når et andet nyt tiltag søsættes: Kaminmøder. Ved disse møder åbner en gentleman sit hjem for det antal klubmedlemmer, han har plads til. Der kokkereres og så er der ellers gentleman-træf i hjemlige omgivelser. Folk, der har deres gang i andre netværk, hvor denne tradition findes, beretter om nogle meget givende oplevelser, hvor man lærer hinanden at kende på en anden måde og får styrket sammenhold og netværk betydeligt. Det ser vi meget frem til at komme i gang med. Der er ikke plads til en udtømmende gennemgang af kalenderens indhold, men vi vil også fremhæve, at én klubaften i kvartalet vil indeholde en velkomstceremoni for nye medlemmer.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Benzin i blodet
Ud over vores engagement i erhvervslivet, er Gentlemen´s Club også en begejstret støtte af lokal sport og kultur. Derfor havde vi inviteret Andreas Jochimsen fra Nørre Alslev forbi til en snak om, hvad han går og laver.  Andreas har netop tegnet en 1-årig kontrakt for 2018 med et af de bedste danske DTC-teams. DTC er dansk bilsports superliga. Her møder man topnavne som Jan Magnussen, Ronnie Bremer og Kasper H. Jensen, der tager kampen op mod unge talenter. 20-årige Andreas Jochimsen er en ekstremt dedikeret mand. Fra en helt ung alder har han været fuldt fokuseret på racerløb. Andreas har sat sig et ambitiøst mål, som han arbejder benhårdt for at nå: I 2020 vil han deltage i det berømte Le Mans 24 timers løb. Han kalder sin plan #Project2020. Andreas teamkammerater er den regerende DTC-mester Lasse Sørensen og den legendariske racerkører Kris Nissen. Hans karismatiske teamchef er den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen. Andreas glæder sig til at blive udfordret og til at lære en masse af de erfarne kræfter på holdet. Det skal blive spændende at følge Andreas. Han har viljen, ambitionerne og talentet til at gå hele vejen, hvilket mange har haft på fornemmelsen helt fra begyndelsen. Om det siger han: ”Jeg elsker mit lokalområde og jeg har altid mødt stor opbakning der. Jeg har flere sponsorer, som har støttet mig fra mine første løb i gokart. Det er fedt, og når de sportslige ambitioner vokser, er der plads til flere sponsorer. Kom og vær med, fordi jeg vil nå mit mål!”. Vi havde en hyggelig aften som ud over motorsport bød på god mad fra Oreby Kro.

 
Løst og fast
Ellers kan vi nævne, at vores medlem Henrik Keis er en mand med mange talenter. Ud over at sit daglige arbejde med guld og diamanter og sit engagement i tømmerinvestering i Afrika, har han også produceret et unikt Gentlemen´s Club-brændemærke til os. Så nu kan vi brændemærke alt fra træværk til Brieost med vores smukke logo. Samme Henrik har i øvrigt også evner for tandlægearbejde, hvilket Lance Brædder har nydt godt af i den forgangne måned. Samme Lance var i øvrigt til stede ved lidt af en verdensbegivenhed i starten af foråret. Han og Mikkel Nordvig var taget ind til Mark O Madsens stort anlagte pressemøde, hvor bruddet med brydesporten blev annonceret. Mark præsenterede sit stjernespækkede team, med blandt andre Morten Meng, Hassan Torabi og Martin Kampmann, der skal hjælpe ham med at realisere målet om at komme til tops i MMA – den hårdeste kampsport i verden. Mark kiggede forbi klubben til frokost og fortalte de fremmødte medlemmer om sine planer, og også lidt om, hvordan det føles at springe ud på meget dybt vand for den samlede, danske verdenspresses rullende kameraer. Vi glæder os alle til at følge Marks videre færd ind i MMA´s verden af høj cigarføring og tørre tæsk. Mest af alt glæder vi os til at lade propperne springe når han står i Las Vegas med konfetti over det hele og en pokal på størrelse med Tunø i hånden.

 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top