Gentlemen´s Club april 2018

Man kan ikke have en Gentlemen’s Club uden gentlemen

Alle medlemmerne i Gentlemen’s Clubben er dybt engagerede mennesker, som er dygtige inden for deres respektive områder og som deler en stort begejstring for lokalområdet, samt nærer et brændende ønske om at bidrage til vækst og udvikling her på egnen. Da vi hos Erhverv og Kultur altid har plads på vore sider til spændende profiler med drive og hjerter der banker for en god sag, er her en række portrætter.E&K GC-profiler

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Jesper Nygaard
Jeg hedder Jesper Nygaard og jeg er 53 år gammel. I 2016 blev jeg gift med min dejlige kone Susanne og i 2017 søgte vi tilbage til vores fælles Falsterrødder. Mellem os har vi fire børn, som alle er fløjet fra reden.

Professionelt er jeg dybt forankret i rejse- og turistbranchen, hvor jeg har befundet mig siden 1990. Jeg har blandt andet været turist- og citychef i Sorø samt salgs- og marketingschef for Sverige og Østrig.  Salg og marketing med skæve vinkler samt ledelse og event-udvikling skinner mest igennem på mit CV. Lige nu sidder jeg i en stilling som turismekoordinator i Guldborgsund Kommune, et ansættelsesforhold, der løber frem til 1. juli 2018.

Jeg er muligvis verdens største fan af firsermusik. Jeg har lavet utallige quizzer om dette herlige emne og gennem de sidste 10 år har jeg lavet 80´erfest på Nykøbing Falster Teater sammen med en lokal DJ. I det hele taget er jeg glad for fest, farver og godt humør. I gamle dage var jeg tjener i København og nu om dage skænker jeg jævnligt fadøl i Nykøbing F. revyen, på Hotel Falster og andre steder, hvor tørstige sjæle mødes.

Jeg leger med tanken om at slå festen, glæden og kompetencerne fra turistbranchen sammen og åbne et eventbureau.


Henrik Jerichau
”Orden og præcision skal præge dit arbejde til mindste detalje. ” Et godt udgangspunkt, som Henrik fik med sig fra faderen Henning, der var major i Flyvevåbenet og moderen Lone, der i 35 år bestred en stilling ved Arbejdsformidlingen.

36årige Henrik voksede op i Frederikssund, men var under en tur til Nyhavn så heldig at støde på Mette fra Sakskøbing. Det ene første til det andet og nu bor de sammen i Nykøbing, hvor fruen er butikschef i H&M. Resten af familien udgøres af Andreas på 10 og Bastian på 5.

Henrik står på et solidt fundament af uddannelse og erfaring inden for salg og rekruttering. På CV´et står foruden salgsassistent med speciale fra Niels Brock og en bred vifte af salgskurser også en Mini MBA samt certificering i MPA og EASI (personlighedstest og team-analyser). Henrik har været salgschef hos TDC Erhverv i 12 år og selvstændig med virksomheden Unicom Tele i 2. Dertil kommer fire år i rekrutteringsbranchen.

For nylig vendte Henrik tilbage til livet som selvstændig med virksomheden Salgskonsulenterne, som er summen af al Henriks erfaring, indsigt og kompetencer. Han leverer rekruttering af salgspersonale og salgstræning af højeste kvalitet. Gentlemen´s Club vil opfordre alle, der er på udkig efter nyt personale eller ønsker at optimere deres salgsafdeling til at kontakte Henrik på tlf. 88 44 05 90/ mail henrik@salgskonsulenterne.dk. Ligeledes må I endelig dele det glade budskab i jeres netværk.


Lars Hansen
Lars leverer festen i Nykøbing hvor han i seks år har drevet Billie Jean Bar. Og vågner man søndag morgen med behov for cola eller en is, er han også leveringsdygtig på dét felt, for Lars driver også den berømte Choko Mey Ice. Choko har i årtier tilfredsstillet vordingborgensernes søde tænder, men for Lars er bekendtskabet nyere, idet han netop nu varmer op til sin 2. sæson på Algade 86, lige på den anden side af Strømmen. Ud over sine serveringssteder har Lars også været med til at starte LN Specialties, som sælger delikatesser, spiritus og specialiteter. Her er han nu key account manager.

Lars er 42 år. Han er gift med Anette og sammen har parret tre børn – tvillinger på 14 og en efternøler på 5. Familien bor i Nykøbing.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Peter Kamper
27årige Peter er en ambitiøs mand. Hans mål har altid været at blive selvstændig, og efter syv år i detailbranchen – de sidste tre som store manager – har han realiseret sin vision. I slutningen af 2017 fik han fod under eget bord, da han åbnede Bolig Outlet i Nykøbing.

Bolig Outlet er et fælles projekt for Peter og hans kone, Sandie. Peters passion er kontakten med kunderne, så han bemander butikken, mens regnskabskyndige Sandie har styr på hovedbøger, moms og hvad dertil hører.

Parret bor i Kraghave med deres tre børn, men når deres grund i Nordbyen har fået hus på, bliver det familiens hjem. Peters tommelfingerregel i livet er, at der ikke findes problemer – det handler om løsninger.


Thomas Ehlers
Thomas Ehlers er 39 år gammel, oprindeligt fra Lolland, bosiddende i Stubberup og gift med Rikke Ehlers. Sammen har de to drenge på hhv. 10 og 12 og en pige på 3 år. Thomas har været jæger siden han var 16, er rundet af Handelsskolen og i erhvervslivet af salg og ledelse. Så selvom det må betragtes som lidt tilfældigt, at Thomas er landet i jagtrejsebranchen, er det bestemt ingen tilfældighed, at han er god til det. Sammen med kompagnonen Hans driver han Field and Forest Hunting. Siden opstarten i 2008 har Thomas´ selskab sendt folk på jagt i det meste af verden. Thomas har selv et utal af jagter bag sig, og særligt bjergjagt af enhver art ligger hans hjerte nær.

Thomas ved, at god service er alfa og omega, ligesom det at kunne se sine kunder i øjnene både før, under og efter en handel er en kerneværdi. Derfor har Field and Forest Hunting som det eneste jagtrejseselskab i Danmark fuld åbenhed om alle priser, så man aldrig kommer fattigere hjem fra en tur med dem, end man forventede. Det kan få én til at undre sig over de andre udbyderes tilgang til forretning, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at Thomas kører sin forretning som en sand gentleman.


Søren Schou
Jeg hedder Søren Schou, jeg er lykkeligt gift med Stine og stolt far til et par drenge på 12 og 16, og for nylig blev jeg også plejefar for en lille pige.

Min familie har drevet virksomhed her på egnen i fem årtier, hvilket jeg er meget stolt af. I 1967 åbnede min far, Kaj Schou slagterforretning med eget røgeri, og i 2000 tog jeg over.

Vi har bygget om et par gange, senest i 2003 og i 2013 åbnede vi en restaurant og delikatessebutik i Nykøbing. Restauranten er siden lavet om til selskabslokale, så nu består Schous af slagter, diner transportable, delikatessebutik og faciliteter til afholdelse af selskaber.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top