Gentlemen`s Club februar 2019


Alle medlemmerne i Gentlemen’s Clubben er dybt engagerede mennesker, som er dygtige inden for deres respektive områder og som deler en stort begejstring for lokalområdet, samt nærer et brændende ønske om at bidrage til vækst og udvikling her på egnen.

Vi er godt i gang med det nye, spændende år, 2019 – mulighedernes år, som borgmester John Brædder kaldte det ved sin nytårskur i januar. Vi i Gentlemen´s Club kunne ikke være mere enige. Har man viljen, er mulighederne stort set uendelige.

Vilje har vi masser af i Gentlemen´s Club, og vi er alle drevne af ønsket om, hele tiden at gøre det lidt bedre end i går, hele tiden hæve barren og få nye, spændende ting til at ske. Vi er på den ene side overbeviste om, at alt kan lade sig gøre – og på den anden side af og til overraskede over, at alt rent faktisk KAN lade sig gøre. Vi har således flere spændende ting under opsejling i det endnu nye år.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

For det første, er det længe ventede første nummer af The Gentlemag lige på trapperne. Magasinet, der med udgangspunkt i vores ideer om og holdninger til verden i almindelighed og erhvervslivet i særdeleshed skal ud og underholde og oplyse i Østdanmark, har været under opsejling siden vi får lang tid siden lavede et rent medlemsblad og var svært tilfredse med resultatet. Vi glæder os rigtig meget til at sætte dette skib i søen.

For det andet er vi pavestolte over, at 2019 bliver året, hvor klubbens søsterafdeling ser dagens lys. Der er mange praktiske ting, der skal bringes i orden, men rammen er sat og den helt rigtige profil til at stå i spidsen for dameafdelingen af vores netværk er fundet og taget i ed. I kommer til at høre rigtig meget mere om dette – snart!

I det hele taget er der stor interesse for vores måde at mødes, udveksle viden, lave forretning og arbejde for lokalmiljøet på. Vi er i dialog med aktører flere steder i landet, som synes, at deres område bør have en Gentlemen´s Club – det forstår vi jo godt. Vi kan ikke lade være med at citere Henrik Jerichau, der til vores medlemsmagasin udtalte:

”Helt seriøst burde alle dele af ”Udkantsdanmark” have lignende klubber. Her er ikke lige så mange it-specialister og iværksættere pr. kvadratmeter som i de større byer, men de findes, og mange andre superkompetente folk også. Når vi kender hinanden og ved, hvem vi kan hive fat i, så kan vi opnå så meget!”


Og der er så meget, er der – vi ser frem til at mødes til talrige gode og produktive frokoster, snakke forretning og visioner, arbejde med ideer til netværksaktiviteter, og vi ved, at vores samarbejdspartner NFH kan gå på vandet, så mon ikke de også har noget til os i det kommende år? Vi har et samarbejde med Vores Nykøbing på tegnebrættet, vi har fået en god flok nye dygtige og dedikerede medlemmer i 2018 og en del i pipeline til 2019. Vi kunne snakke længe, for der er så meget at snakke om – men vi vil runde af med at love vores helhjertede tilslutning til 2019 som Mulighedernes År!

NB: Er du eller nogen i dit netværk interesserede i at høre nærmere om vores kommende dameklub, er I meget velkomne til at ringe til Henrik Jerichau på tlf. 88 44 05 90 og få en snak om mulighederne.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Medlemsprofil:
Flemming Werner Jensen

Flemming ejer og driver transportvirksomheden Sax-Trans A/S i Sakskøbing. Siden han grundlagde virksomheden i 1977 med en enkelt bil, er det gået ganske pænt, og Sax-Trans A/S råder i dag over 60-70 biler, beskæftiger ca. 95 medarbejdere og ejer en del af Danske Fragtmænd. Sax-Trans´ primære arbejdsområde er stykgods, men man håndterer principielt alt inden for transport. Virksomheden råder desuden over containere, kraner, lagerhotel mv. I Nykøbing har Flemming virksomheden OB Flytning, som har et møbellager på Herningvej og flytter for både private og virksomheder.

Flemmings stiller sin indgående viden om transport og dermed relaterede forhold til rådighed for Sø- og Handelsretten som sagkyndig dommer i transportsager. Endvidere tæller Flemmings tillidshverv et sæde i Dansk Industris hovedbestyrelse og forretningsudvalg, et sæde i Dansk Arbejdsgiverforening for transport og logistik, ligesom han er medlem af Dansk Arbejdsgiverforenings hovedbestyrelse.

Flemming bor i Sakskøbing med sin kone, Karin, som står for HR og personaleforhold i virksomheden. De har to voksne børn. Om sommeren nyder Flemming sejlture i sin motorbåd mens han holder af jagt ture om vinteren.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top