Gentlemen`s Club version 3.0

- har ikke ligget på den lade side hen over sommeren

På billedet ses Lance Brædder, Kathrine Helt og Jakob Helles

Fredag 23. august kl. 15.00 åbnede Gentlemens Club dørene op for den nye sæson med bobler og tapas. Det er ikke bare en ny sæson der skydes i gang. Der er tale om helt ny istandsatte lokaler med helt nyt interiør. Hvor det før var i den gamle engelske stil fra attenhundredetallets London, så er det nu mere i en moderne nordisk stil, der præger lokalerne. Gentlemens Club er flyttet ind oven på Fitness World, nærmere bestemt Vestensborg Alle 1, 4sal. På torvet i Nykøbing aller øverst i bygningen.

I den kommende sæson vil man atter sparke barren et nøk op. ”Vi har så småt fået armene ned efter at have fået nye lokaler, nye samarbejdspartnere, nyt hovedkontor osv. Og vi er ikke tilbøjelige til at hvile på laurbærrene”, fortæller initiativtager Lance Brædder. Der også kunne præsentere en helt ny portal – hjemmeside for klubbens medlemmer, der giver et bredt overblik over klubbens arrangementer og gøremål, medlemmer, samarbejdspartnere mm.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

En lille ny så dagens lys
Som om det ikke var nok, så kommer der nu også en LadiesClub. I spidsen for den kommer Kathrine Helt til at stå og hun skal være med til at starte det kvindelige sidestykke til GentClub op. Der var allerede en del kvinder, der var med til den officielle lancering, så de kunne blive klogere på hvad et medlemskab går ud på.

Fremover vil lokalerne blive benyttet af både GentClub og LadiesClub. Det giver klubberne en bedre økonomi generelt, da man kan deles om de samme skønne lokaler. Og da der også er en del fælles arrangementer giver det rigtig god mening. Mændene har lokalerne i de lige uger og kvinderne har lokalerne i de ulige uger.

Hvem er denne nye kvindelige co-founder?
Kathrine Helt har et firma i København som spirituel konsulent og har boet de sidste 14 år i København, men har sine rødder her på Falster. Kathrine blev kontaktet af Lance Brædder for ca. 1½ år siden, hvor tanken om en Ladies Club blev luftet.

”Lance kom i min forretning og vi har talt om dette længe, men der var nogle ting der lige skulle falde på plads for mig først, inden jeg kunne sige ja tak til at starte LadiesClub op. Det er jo et vildt spændende projekt og jeg glæder mig så meget til at vi nu kommer i gang”, siger Kathrine, der i år er flyttet til Sildestrup rent privat. Men som stadig har sin forretning i København. Læs mere om Kathrine på: https://kathrinehelt.com/

Hvem er den nye mandlige samarbejdspartner hos Gentlemenene?
Jakob Helles bor til daglig i Præstø og mødte Lance Brædder gennem et medlem af klubben. ”Jeg syntes hele setuppet var vidunderligt og meget anderledes end de almindelige netværk man kan deltage i. Lance og jeg havde nogle gode snakke og fandt ud af, at vi havde mange gode ideer sammen, og derfor aftalte vi at indgå i et partnerskab om GentClub”, fortæller Jakob Helles.

Jakob har været direktør i forskellige virksomheder med op til 500 ansatte over de sidste 20 år, så han komme med en stærk ballast i rygsækken og han har lyst til at dele ud, for som han siger: ”Her i klubben handler det ikke om at få, men om hvad man kan give videre til andre, og det var noget af det der gav mig lyst til at være en del af klubben. Sådan noget elsker jeg”. Han sidder endvidere med i bestyrelsen i Vordingborg Erhverv og er med i en del andre bestyrelser. Så det er en kompetent ny Gent der er kommet med i klubben, og en af hans forcer er, at han er bedst i en strategisk tænkende verden, der hele tiden skal følge udviklingen, og det glæder han sig til at byde ind med.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

En meget glad og stolt founder
Lance Brædder lagde i sin velkomst ikke skjul på, at han var rigtig stolt og glad over Gentlemens klubben generelt, og selvfølgelig også af det, man nu kan kalde version 3.0. ”Vores nye location, med områdets bedste og flotteste udsigt. Vores lille ny – LadiesClub, der kommer i gang. Med en ny co-founder, der træder med ind i ledelsen og som har de samme tanker om, at vi skal udvikle os endnu mere i fremtiden og at vi tør, kan og vil hæve barren!”

Der vil komme en masse spændende tiltag fremadrettet i klubben, men også udadtil. Bl.a. arbejdes der lige nu på at få skabt en lignende GentClub i Næstved. Der bliver også lidt ændringer i klubben i forhold til kontingent, så man fremover betaler et engangsbeløb, og så er alt i klubben ”All Inclusive”. Der vil komme diverse arrangementer, foredrag mm. Der arbejdes også på en tur til London City – Bag facaden, samt på en tur til den Schweiziske by Zug. GentClub har medlemmer begge steder, så det er netværket som sættes i spil og er med til at give unikke oplevelser til medlemmerne.

Sidst men ikke mindst arbejdes der på en tur til efteråret/foråret gennem Tyskland, Frankrig og Schweitz, i egen bil eller som co-driver i en af medlemmernes biler (der vil også være mulighed for at leje en lækker superbil), det bliver ren hygge, lækre kører strækninger og god mad / vin. Det er i forbindelse med ”The GC Gumball Rally”.


Formålene for GentClub er de samme som da vi startede

Den forskel medlemmer skal bidrage til, er skabelsen af et stærkere erhvervsliv. De skal være med til at starte nye virksomheder, hjælpe andre, der har brug for at udvide, skabe finansieringsmuligheder og simpelthen gøde jorden for vækst og nye arbejdspladser på Lolland og Falster. ”Medlemmerne er alle synlige på LF og som brænder for vores landsdel. Folk som ønsker at give noget til Lolland-Falster. Medlemmerne her, er her ikke for at drive deres egen forretning, men for at hjælpe andre til vækst eller opstart af nye virksomheder, og til at hjælpe hvor man ser et potentiale, så det i sidste ende munder ud i flere lokale arbejdspladser”, slutter Lance Brædder.

Er du blevet inspireret til at vide mere om Gentlemens Club eller Ladies Club? Så kontakt enten Lance Brædder på Tlf. 4229 4210 eller info@gentclub.dk Kathrine Helt på Tlf. 2682 7043 eller info@kathrinehelt.com 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

En lille udsigts video…fra GentClus nye domicil: På TOPPEN af Nykøbing.
Del denne historie: vælg platform

Go to Top