Gode produkter og glade medarbejdere er med til at skabe vækst

Nu kunne man forestille sig, at vi talte om detailhandlen, men det er faktisk forsikringer, vi har fokus på.

GF Forsikring Lolland-Falster på Torvet 1B i Sakskøbing er en del af et landsdækkende forsikringsselskab, der har hovedsæde i Odense. De fleste ved godt, at GF er ejet af kunderne og at hvis det har været et godt år med overskud i forretningen, så kommer der penge tilbage til den enkelte kunde, der har valgt GF som deres forsikringsselskab. Samtidig er der høj grad af lokal indflydelse i GF Forsikring.

Forretningsfører Morten Jensen, der siden 1. januar 2011 har stået i spidsen for GF på Lolland-Falster, har det store smil fremme, da Erhverv og Kultur ligger vejen forbi for at sætte fokus på den lokale afdeling af GF. ”Vi har vækstet 107 % over de sidste 5 år, og alene porteføljen er i 2017 steget med 16,5 %, hvilket er meget højt i branchen”, fortæller Morten Jensen. Det er han selvfølgelig rigtig glad for og stolt over og han forklarer også hvorfor han tror, at det er gået så godt. ”Der er flere parametre, som vi er stærke på. Vi har nogle rigtige gode og tidsvarende forsikringer til en konkurrencedygtig pris. Vi er lokale, med et fysisk kontor, hvor folk kan komme ind og tale med os, og vi gør rigtig meget ud af at yde en meget høj service til vore kunder”.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Morten er hurtig til at indskyde, at det er hans dygtige medarbejdere, der fortjener de fleste roser, da de er med til at yde den gode service, som kunderne naturligt ønsker, når de henvender sig. Mange af de i dag 10 ansatte har været i huset i mange år. Under Sakskøbing-afdelingen, der dækker hele Lolland-Falster, Møn og Bornholm, har man faktisk også et kontor på Bornholm, hvor 2 af de 10 medarbejdere sidder til daglig. ”Vi gør meget ud af at have glade medarbejdere, der hver morgen glæder sig til at komme på arbejde og gøre en forskel for deres kunder. Den glæde smitter af på ens arbejde, og dermed lysten til at betjene kunderne bedst muligt”, forklarer Morten.


Her ses forretningsfører Morten Jensen og Peter Sukstorf foran butikken på Sakskøbing torv.

Peter Sukstorf, som blev ansat pr. 1. april 2017 i GF, bekræfter, at det er en dejlig arbejdsplads: ”Der blev taget rigtig godt imod mig, da jeg skulle starte, og man kunne mærke at det var et godt homogent personale, med masser af erfaring og ekspertise på kontoret. Der er god sparring mellem medarbejderne, der også socialt har det rigtig godt sammen, så man nyder virkelig at møde ind på kontoret, og det tror jeg også at kunderne kan mærke, når de kommer her”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Peter Sukstorf har selv 15 års erfaring i forsikringsbranchen og hans arbejdsområder er både Erhvervs- og Privatforsikringer. Han har kørt i området i mange år, og har derfor et rigtig godt lokalkendskab både til området og til folkene, der bor her. Pr. 1. juni 2017 udvidede GF Forsikring deres sortiment til også at omhandle Erhverv på landsplan, og Peter blev ansat med det primære formål at tage sig af erhvervsforsikringerne, men selvfølgelig også tage sig af private forsikringer, da han har begge dele i sin bagage. Peter forklarer: ”GF kan i dag tegne erhvervsforsikringer på op til ca. 20 ansatte, og det er hovedsalig i detailbranchen og håndværkere. Men skulle man sidde derude og være i tvivl, skal man bare kontakte os, så kommer vi gerne forbi og ser om det er en opgave, vi kan løfte og evt. give et uforpligtende forsikringstilbud på”.


GF er gået mod strømmen i forhold til centralisering, hvor flere andre kollegaer i branchen har valgt at lukke mange afdelinger rundt om i landet og kun have større kontorer, har GF valgt at være i nærområderne. GF har i dag ca. 35 afdelinger med ca. 550 ansatte.

”VI ser lyst på fremtiden og vil fortsætte med at udvikle os og hele tiden følge udviklingen. Det er jo en spændende tid vi går i møde. Her tænker jeg ikke kun med de 2 kæmpe store bro- og tunnel-anlæggelser, men også digitaliseringen og den forandring det er med til at skabe. Jeg føler, at vi i GF er godt rustet og vi har en god position på markedet, og den vil vi arbejde hårdt på at videreudvikle og hele tiden tilpasse os markedet og ikke mindst kunderne”, slutter forretningsfører Morten Jensen.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top