Gør-en-forskel Wikipedia ser dagens lys

Pressemeddelelse

Artikel foto: Otte af de Kloge Hoveder, der har bidraget til platformen: Morten Aagard, Bodil Egeberg, Lau Heden, Anemone Auora, Emil Bender Lassen, Susana Toro Zapata, Julie Meldgaard Smidt og Dina Bekkevold Lingås

Klogere End Corona er en ny online platform, der gør det nemmere for iværksættere, ildsjæle og unge projektmagere, at gøre en forskel. Syv organisationer og en gruppe unge er gået sammen, for at gøre projektudvikling til en leg.

I svære situationer er gode råd normalt dyre – det ville en gruppe unge mennesker og frivillige organisationer at gøre noget ved. Kort efter, at vi havde fået stuearrest af dronningen fik de en god idé – konceptet Klogere End Corona.

Klogere End Corona skal samle vores fælles viden og inspirerende initiativer, så vi sammen kan være med til at gøre en forskel og bestemme, hvordan fremtiden skal se ud efter Corona.

”Det er nu, der virkelig er brug for os, der kan omstille sig, omsætte tanke til handling og få Danmark tilbage på rette spor. Der er mennesker derude, der gerne vil gøre en forskel og masser af god viden, der kan hjælpe dem på vej. Sparring og adgang til gode redskaber gør forskellen ift. om unge lykkes med deres projekter”, siger Jonas Sylvester Kaspersen, en af de unge initiativtagere til Klogere End Corona.


Det er Carsten Lund, Bestyrelsesmedlem Iværksætter Lolland; Jonas Sylvester Kaspersen, Ung Iværksætter; & Abelone Glahn, Medstifter af Mikronet.

1+1 bliver til mange og gør sparring til unge projektmagere muligt
Under en uge efter det første pilotprojekt var lanceret, havde mere end 10 forskellige iværksættere og engagerede unge meldt sig til, at bidrage til klogereendcorona.dk. Nye initiativer fik hjælp til at gå fra tanke til handling gennem Klogere End Corona, som eksempelvis Nærvær Online , der hjælper lokale og talentfulde musikere med at spille koncerter og nå ud til at publikum gennem streaming.

Det er guld værd at få hjælp, der hvor ens egne kompetencer ikke helt rækker. Både netværk, adgang til faciliteter og gode råd om at starte op med sociale medier, har bl.a. været med til at gøre Nærvær Online til en succes” – siger den unge musiker og projektmager, Lau Heden, der har startet Nærvær Online.

Klogere End Corona blev startet af Iværksætter Lolland , Mikronet og en gruppe unge fra Lolland. Med hjælp fra Tuborg Fondet, Frontløberne, Project Access, Dwarf samt Notion er det blevet muligt at udvikle klogereendcorona.dk og at tilbyde hjælp til flere unge ildsjæle.

Du kan finde redskaber eller tilføje dit redskab på klogereendcorona.dk , samt ansøge om at få hjælp til projekt eller melde dig som partner, der vil være med til at gøre en forskel.

Kontaktpersoner
Jonas Sylvester Kaspersen Email: jonas@ivaerksaetterlolland.dk Telefon: 60541690
Lau Heden Email: lauheden@gmail.com Telefon: 20825142

Del denne historie: vælg platform

Go to Top