Hvem skal være Årets Iværksætter?

Du kan være med til at indstille en iværksætter du synes har fortjent at blive hyldet…

Igen i år præsenterer Statsautoriseret Revisor Aage Maagensen, Business Lolland-Falster og Gentlemen’s Club Årets iværksætter, ved Lolland Falsters Erhvervspris 2019.


Sidste år gik iværksætterprisen til Louise Holm fra Sales Styling, som dengang udtalte: ”Jeg er super stolt over at blive anerkende for min indsats. Min succes skyldes benhårdt arbejde og et kæmpe drive”.

Kender du en iværksætter der har samme drive, så er det nu vedkommende skal nomineres.

HVEM KAN NOMINERES?

⚫   Alle iværksættere på Lolland-Falster.
⚫   Man må gerne indstille sig selv.
⚫   CVR-nummeret må ikke være over 3 år gammelt på indstillingstidspunktet.

Direktør Thomas Henckel fra Aage Maagensen er igen klar til at uddele prisen sammen med Gentlemens’ Club: ”Vi er stolte over endnu en gang, at være med til at hylde iværksætteriet på Lolland-Falster og fejre årets iværksætter. Der sker virkelig meget blandt iværksætterne, og vi har allerede mange gode bud på hvem vi skal nominere”.

Prisen tildeles en innovativ iværksætter, der over en kort årrække har udvist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel i det lokale erhvervsliv.

Kåringen af Årets Iværksætter finder sted til Erhvervsprisen 2019 torsdag 31. oktober, hvor Business Lolland-Falster og Nordea hylder det lokale erhvervsliv.

Der kan nomineres på Aage Maagensens eller Business Lolland-Falsters Facebooksider:
https://www.facebook.com/aagemaagensen/
https://www.facebook.com/businesslf/


Del denne historie: vælg platform

Go to Top