I kan regne med os

Nytårshilsen fra direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff:

I Business Lolland-Falster ser vi lyst og optimistisk på det nye år. Vi glæder os faktisk til at komme på arbejde hver dag, fordi vi så ofte noterer os både små og store sejre for vores medlemsvirksomheder. Det kan være en virksomhed der får en ordre hjem fra udlandet, får etableret nye kontakter på tværs af brancher, får investeret i robotteknologi eller lykkes med at rekruttere en afgørende arbejdskraft.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Business Lolland-Falster er sat i verden for at varetage virksomhedernes interesser på Lolland-Falster. Det gælder alt der ligger mellem generationsskifte og iværksætteri. Vi måler konstant temperaturen på flere forskellige parametre, og det er klart, at ikke alt er en fest. Der er udfordringer. Ja. Men der er også meget at glæde sig over.


Vi har stærke, sunde og solide virksomheder på Sydhavsøerne. Årets Erhvervspris gik til Pricerunner, et godt eksempel på en virksomhed som egentlig lever et stille liv lokalt, men har stor gennemslagskraft i resten af landet. Det er faktisk lidt typisk for virksomheder på Lolland-Falster, at man ikke gør meget væsen af sig. Man koncentrerer sig om bundlinjen og holder ellers rimelig lav profil. Det er helt fint. Men ind i mellem er det rart, når nogen hejser flaget og råber ud i verden, at her går det godt. Vi har vind i sejlene, vi har gode ideer, vi vil videre. Sammen. Den stemme tør vi godt at være i Business Lolland-Falster.
 

Det er vores hensigt, at være det kit der binder området sammen, og samtidig lægge de sveller og brofag ud, som vi skal gå fremtiden i møde på. Nogen gange skubber vi, andre gange går vi bare lige ved siden af.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Vi hepper på initiativer der peger fremad og også meget gerne når ud over landets grænser. Vi hylder sammenholdet og viljen til vækst. Vi tager fat i de problemstillinger der trænger sig på, lokalt og nationalt, og vi trækker i de tråde vi nu kan, for at skabe det bedste sted at drive virksomhed.  

Gennem de seneste fire år har 2.500 mennesker deltaget i vores arrangementer og Business Lolland-Falster repræsenterer 16.000 medarbejdere gennem vores medlemsvirksomheder. 

Lolland og Guldborgsund kommuner har bakket vores erhvervsindsats op ved at indgå en ny fireårig samarbejdsaftale med os. Det betyder, at vi i de kommende fire år har ro på økonomien og opbakning til at fortsætte vores indsatser i forbindelse med blandt andet rekruttering af arbejdskraft, internationalisering, iværksætteri, turisme, digitalisering, automatisering og forretningsudvikling generelt set.  

Jeg vil gerne, på vegne af hele Business Lolland-Falster, sige tak til alle jer der viser os tillid og baner vejen frem for Lolland-Falster sammen med os. Vi glæder os til 2019!

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top