International kick-off konference om Femern-forbindelsen

Pressemeddelelse

Arkiv Foto: Fra konference om Femern Bælt-projektet, som fandt sted i går mandag 18. november på Papirfabrikken i Holeby.

Den internationale erhvervskonference Fehmarn Link Business Conference ́20 (FLBC) afvikles torsdag 12. marts på Lalandia i Rødbyhavn som startskuddet til anlæggelsen af Femern Bælt- forbindelsen.

Konferencen ventes at tiltrække omkring 600 deltagere fra Skandinavien og Tyskland samt fra andre europæiske lande med organisationer og virksomheder, der har interesser omkring deltagelse i anlæggelse af forbindelsen.

FLBC har primært fokus på de forretningsmuligheder, der opstår i forbindelse med byggeriet af Femern Bælt-tunnelen de kommende år.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Information til underleverandører
FLBC arrangeres af Femern Belt Development og Fehmarnbelt Business Council i samarbejde med disse partnere:
Femern A/S, A/S Femern Landanlæg, IHK zu Lübeck, IHK zu Schwerin, HanseBelt e.V., Dansk Industri, Dansk Byggeri, Handelskammer Hamburg, UV Nord og 3F.


“På kick-off konferencen giver vi deltagerne information om den overordnede tidsramme for opstart af de store anlægsarbejder og retningslinjer for, hvilke kriterier de internationale konsortier vil kræve af underleverandører, der ønsker at kvalificere sig som leverandører,” siger direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.

”Vi oplever på tysk side en stigende interesse i erhvervslivet for at være med omkring det kommende tunnel-byggeri, og de tyske virksomheder har fået øjnene op for de forretningsmæssige muligheder, der ikke alene ligger i byggeperioden, men også i fremtiden, når tunnelen er en realitet,” siger formanden for Fehmarnbelt Business Council, Siegbert Eisenach.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Information og mingling
Afviklingen af FLBC sker i to afdelinger.
Formiddagen er helliget indlæg fra Femern A/S og Femern Landanlæg samt fra repræsentanter fra de konsortier, der skal udføre det store tunnel-projekt, Femern Link Contractors og Fehmarn Belt Contractors.
Det gælder bl.a. VINCI Construction Grands Projets S.A.S., Frankrig, Per Aarsleff A/S, Danmark og Boskalis International B.V. og Van Oord Dredging and Marine Contractors B.V., Holland.
Eftermiddagen er afsat til B2B-mingling, og de deltagende virksomheder har mulighed for at købe en stand på konferencen med mulighed for at præsentere deres kompetencer og produkter.

Yderligere information
Direktør Stig Rømer Winther, e-mail: stig@femern.info, telefon 2819 8228
FLBC ́s hjemmeside: www.femern-conference.com

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top