IT-Update BLACK FRIDAY – ER DU KLAR?

BLACK FRIDAY - ER DU KLAR?

BLACK FRIDAY ER ÅRETS BEDSTE HANDELSDAG og ikke kun i Amerika, men også i Danmark. I 2016 var omsætningen, målt på Dankort transaktioner alene, på 2 milliarder kroner. 236 millioner af disse blev foretaget online.
Hvis du vil have del i den omsætning, skal du til at gøre dig klar. For dine konkurrenter og dine kunder er allerede i fuld gang:

Siden 2012 er søgninger på ”black friday” firdoblet. Og søgningerne starter tidligere end før. De gode tilbud findes frem flere uger før salget går i gang, så man er klar ved tasterne eller i butikken når den åbner. I 2016 startede søgningerne midt september. I år, allerede i slutningen af august. Så hvordan bliver du klar?

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

BLIV KLAR TIL BLACK FRIDAY
Det handler naturligvis om markedsføring. Hvordan skal kunderne ellers vide at du har alle de fantastiske tilbud? Og det er ikke nok med en enkelt reklame torsdag inden det går løs(!) Jo større Black Friday er blevet, jo mere annoncering ser vi. Derfor vil en sporadisk eller lavfrekvent annoncering ikke vække nok opmærksomhed hos dine potentielle kunder. Som man siger inden for markedsføringsbranchen: ”Du skal ramme dine potentielle kunder flere gange og med flere forskellige budskaber”.

Ellers vil dine kunder ganske enkelt ikke huske dig. Selvom vejen fra en annonce til et køb måske kun er 4 klik er den brolagt med gigantiske forhindringer i form af afbrydelser, overvejelser, glemsomhed, dagligdag og alt muligt andet. Derfor handler det om at starte i god tid, så dine potentielle kunder ser dine annoncer flere gange. Og taget i betragtning at folk allerede efterspørger ”black friday” på Google er det bestemt ikke for tidligt at blive synlig her(!)

For at nå dine potentielle kunder med forskellige budskaber kan du vælge at annoncere via forskellige medier: • Google AdWords • Facebook annoncering • Instagram annoncering • Banner annoncering • Annoncering via YouTube. De har alle deres forskellige fordele og kernebrugere. Derfor bør du også vide hvem dine potentielle kunder er og hvor de befinder sig inden du vælger en markedsføringsplatform.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

EN MARKEDSFØRINGSSTRATEGI DER VIRKER
Der er mange om buddet til Black Friday, hvilket gør at al markedsføring vil være dyrere i denne periode. Derfor er det vigtigt at du får lagt den rigtige strategi. Det handler om at finde ud af hvor dine kunder er, hvilke(n) medie(r) du skal bruge for at nå dem og med hvilket budskab. Vil du gerne være klar til Black Friday, men er i tvivl om hvordan?

Kontakt Sarah Vos Thrysøe fra Online Solution Group Markedsføring via AdWords, Facebook, Instagram, YouTube og bannerannoncering eller på mail: svt@onlinesolutiongroup.dk

INFO Black Friday falder d. 4. fredag i november. I år er d. 24. Black Friday er egentlig en udsalgsdag til de fysiske butikker, hvor Cyber Monday, der falder mandagen efter, er til webshops. Black Friday startede i Amerika i 1952 men slog først rigtigt igennem i Danmark i 2015.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top