Iværksætter i med- og modvind

Hvordan får man en god idé? Hvad skal der til for at føre den ud i livet? Skal man ikke bare glemme det, og beholde sit sikre job?

I forbindelse med åbningen af det nye Udviklingsmiljø i Nakskov onsdag 30. august kl. 14-17, inviterer Business Lolland-Falster til et spændende foredrag. Borgmester Holger Schou Rasmussen kommer og holder åbningstalen og byder sammen med direktør i Business Lolland-Falster Mikkel Wesselhoff velkommen i de nye flotte inspirerende lokaler på Axeltorv nr. 2 i Nakskov. Efter åbningstalerne vil Iværksætteren Kenneth Tram få ordet.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Kenneth Tram fik i 2009 idéen til Phoamy, en vindhætte til headsets, på en cykeltur over Langebro. Hans kone gad ikke og tale i telefon med ham pga. vindstøj – men i lommen havde Kenneth en klovnenæse, som han lige havde fået af Cirkus Arena. Den satte han på mikrofonen, og bum – idéen til Phoamy blev født. Mange har sagt til ham: “Nej hvor smart, hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det noget før?”. Kenneths svar plejer at være: “Det er der helt sikkert også, der er bare ikke nogen, der har ført den ud i livet”. Hvad det har krævet emotionelt, økonomisk og rent praktisk fortæller Kenneth om i et sprudlende foredrag, hvor han øser ud af sine erfaringer – både i medgang og modgang.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Kenneth er især kendt fra Løvens Hule, hvor han leverede den bedste pitch nogensinde, og senest har han været en del i medierne pga. sin kamp for dansk iværksætteri. Kenneth har holdt foredrag på folkeskoler, erhvervsuddannelser, virksomheder og netværksmøder, hvor han med høj energi og passion fortæller om et liv som opfinder og iværksætter.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top