Kaffeslabberas

Hurra for kaffen, underholdningen, Lollands hygge og masser af varm luft.

Cafe Risteriet skal hele tiden finde nye muligheder, og tilpasse sig nye mennesker og behov.  Derfor er der de kommende tirsdage ”kaffeslabberas” på Cafe Risteriet. Alt mellem varm luft, seriøsitet og ganske almindelig hygge – alt er muligt.

Cafe Risteriet har programsat nogle tirsdage, med forskelligt indhold og muligheder. En oplagt chance for alle der gerne vil gå på cafe, alene eller sammen med familien eller gode venner. Her tænkes også ældre, enlige og bare dem der gerne vil have en munter og lystig eftermiddag med god snak. Så helt uformelt inviteres der på kaffe og kage, dog ikke gratis, – men til en overkommelig pris for et par timers hygge.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Caféen byder på højtlæsning, kor, foredrag, digte, ældresnak, strikkedag, kor- og musicalsange, historiefortælling, harmonikaspil, og lidt om politik i hverdagen, rigeligt med varm luft – og masser af fællessange. Kaffeslabberas ligger på tirsdage fra kl. 15.00 til 17.00 fra 28. marts til 16. maj. Bordbestilling ikke nødvendig. Vi rykker lidt sammen, hvis vi er mange nok.  #lollandfalsterlovestorm.

Den 09. maj: Lars Bøje Petersen/ Finn Ibsen: Lollands Harmonika-samspil med udgangspunkt i lollandske sange og Karen Zubari´s digte.
Den 16. maj: Henrik Høegh: Historier fra og om tiden som folketingspolitiker, Minister og viceborgmester.

Vi ses hos Karen Albrechtsen på Cafe Risteriet
Se også Facebook for aktiviteter og arrangementer

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Kaffeslaberras
Engang var det almindeligt at komme til kaffeslabberas. Nu er ordet igen ved at dukke op i forbindelse med de mange (kaffe) caféer.

Et kig i Ordbog over det Danske Sprog fortæller, at definitionen af kaffeslabberas er meget gammel og oprindeligt var nedsættende udtryk for (dårlig, tynd) kaffe, kaffedrikning eller (især) kaffeselskab. Det er også en sammenkomst, hvor man spiser og fråser (“slubrer” i sig); en lystig sammenkomst med traktement. Eller et selskab, hvor der drikkes meget og snakkes meget, hvor man har en hyggelig snak, passiar. Endelig kan slabberas være udtryk for intetsigende tale, snak, vrøvl.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top