Kendis besøger lokalt bryggeri

Er du øl entusiast kender du ham, hvis ikke, så har du med garanti set ham i fjernsynet

Lørdag den 17. marts besøger øl-ekspert Carsten Berthelsen Krenkerup Bryggeri ved Sakskøbing til en aften om og med øl.

Mange kender måske Carsten Berthelsen fra TV-udsendelser fra blandt andet DK4, eller senest fra Natholdets Julekalender som han medvirkede i hele december 2017. Her smagte Carsten Berthelsen sammen med Anders Breinholt og Søren Rasted 24 øl fra hele verden, blandt andet Krenkerup Rauch som fik flotte kommentarer med på vejen. Nu kommer øl-eksperten til Krenkerup Bryggeri for at fortælle om sine bedste øl-oplevelser i Europa, krydret med sjove anekdoter fra øllets verden. Undervejs skal der naturligvis smages på udvalgte øl fra Krenkerup Bryggeri.

Foredraget finder sted lørdag den 17. marts klokken 18:30 og arrangementet varer ca. 2 ½ time inkl. pauser.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


En ægte øl-ekspert

Det er en ægte øl-ekspert der besøger Krenkerup Bryggeri. Carsten Berthelsen (f. 1951) er oldermand for Danske Øl publicisters Laug og er forfatter og medforfatter til en lang række bøger om øl, blandt andre ”50 øl du skal smage før du dør” (m. Rolf Nielsen, 2007 og 2015), ”Øl rejsen til Prag” (2007), ”24 øl du skal smage før jul” (2008), ”Øl for enhver smag” (2008) og mange flere. Han er international øl dommer, bl.a. i Brussels Beer Challenge og modtog i 2007 Danske Øl entusiasters hæderspris. I 2013 blev Carsten Berthelsen udnævnt som Æresmedlem af Danske Øl entusiaster, og i maj 2015 modtog han den belgiske Kong Philippes ridderkors og blev udnævnt til Chevalier de L’ordre de la Couronne (Ridder af Kroneordenen).

Billetter til arrangementet kan købes på Krenkerup Traktørsted eller ved henvendelse til Jannie Røngaard på jar@krenkerup.dk. Men skynd dig der er kun begrænsede pladser.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Krenkerup Bryggeri har for nylig præsenteret en helt ny øl
Siden sommeren 2017 har Krenkerup Bryggeri brygget på en mørk velsmagende nyhed med en ordentlig portion styrke og en behagelig friskhed. ‘Krenkerup Imperial Myntestout’ er navnet, og det eksklusive bryg – der kun fås i en begrænset periode – er fra midten af februar at finde hos en række forhandlere i hele landet. Tålmodighed er en dyd når der skal brygges Imperial Stout. Men det er ventetiden værd. De mange måneders anstrengelser har resulteret i en velafbalanceret blød og fyldig øl med et fast skum.

Krenkerup Imperial Myntestout er en traditionel overgæret Imperial Stout. Friskheden kommer fra mynte og varmen i kinderne skyldes den høje alkoholprocent på hele 8,3 %. “En Imperial Stout er på en måde den traditionelle Stouts storebror, fordi den indeholder endnu mere alkohol og endnu mere smag. Krenkerup Imperial Myntestout er en rigtig nydeøl med en let sødme, der giver varme i kroppen og har en hel del styrke. Den har en smule maltbittterhed, og så har vi tilsat mynte for en behagelig aroma. Farven en sort og skummet er dejlig brunt med små bobler.” siger Alexander Ennen, der er Brygmester på Krenkerup Bryggeri.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top