KF Entreprise fra Holeby udvider endnu engang

KF Entreprise fra Holeby udvider endnu engang

Denne gang er det med en tømrer afdeling i Nykøbing F, som skal bygges helt op fra bunden. Ejeren Kim Friis åbner 1. juli en tømrer afdeling på Århusvej 22 i erhvervsområdet i Nykøbing.

Manden som får ansvaret for Tømrer afdelingen er Steen Malchow. Steen er kendt i tømrer kredse og har i mange år arbejdet indenfor faget. Han er en aftalens mand, som altid har sørget for at holde den kvalitet, pris og tid som er aftalt. Han ved hvad der skal til når der skal udregnes priser til opgaver, og har altid en god dialog med kunderne.  ”Jeg kender branchen ud og ind, og har et rigtig godt netværk fra mine tidligere arbejdspladser, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opgaven”. Steen er ikke bange for om han kan skaffe dygtige folk, selvom der lige pt. er mangel på dygtige tømrere. ”Mandskabs pleje er en vigtig del for mig personligt, det handler om at behandle sine ansatte godt og sørge for at vi har det socialt godt sammen, så får man gode og loyale folk”.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Kim Friis kontaktede Steen og fortalte om sine planer med at starte en ny tømrer afdeling op, og det lød enormt spændende fortæller Steen. ”Kim fortalte mig, at de havde fået mange forespørgsler på tømrer arbejde når de var ude, men den del havde de jo ikke i KF Entreprise. Her var Entreprenør arbejde, med nedrivnings-, jord, beton og kloak arbejde den primære beskæftigelse. Derudover er der også en afdeling med Hus og Have. Så Kim kunne se en god ide og mulighed, som lå lige til højrebenet, for at kunne hjælpe kunderne og styrke sin virksomhed. Så jeg er da stolt og glad over at han kontaktede mig og jeg er så klar til at komme i gang”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

KF Entreprise har flere underafdelinger i firmaet. Bl.a. en afdeling som kun servicere legepladser, her er der i dag 2 mand fast tilknyttet. Hvoraf den ene er tømrer, og ham får Steen tilknyttet sin afdeling i starten, indtil tømrerfirmaet kommer op og stå. ”Fordelen er, at jeg med det samme kan komme ud og byde ind på opgaver”, forklarer Steen Malchow, ”og så må vi jo ansætte nogle flere folk i takt med at jeg får opgaverne ind”.

I KF Entreprise der har domicil på Møllevej 38 i Holeby er der ca. 50 mand i dag, men virksomheden vækster på flere fronter, så der vil komme flere til i nærmeste fremtid. På adressen i Nykøbing skal der også være et dækcenter og der er også andre planer i støbeskeen, som man ikke kan løfte sløret for endnu. KF Entreprise er medlem af BYG garantiordningen.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top