Klassisk restaurant med frokost og aftensmenu

Pressemeddelelse

Madhuset Bruun & Stenersen flytter til Restaurant Falstria, Orehoved langgade 49, 4840 Nr. Alslev.

Efter en fantastisk periode i lokalerne ”Øster Ulslev Forsamlingshus” har makkerparret bag Madhuset Bruun & Stenersen valgt at søge nye udfordringer. Lokalerne i Øster Ulslev har budt på en fantastisk rejse og med en utrolig opbakning fra området omkring Øster Ulslev. Dog har det været svært at binde enderne sammen rent økonomisk, hvorfor makkerparret nu starter op på et nyt eventyr i det historiske Restaurant Falstria.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

I det nye Madhuset Bruun & Stenersen tilbydes der klassisk restaurant med frokost-menukort samt aften-menukort, hertil kommer afholdelse af selskaber, firmaarrangementer, åbne smagninger, koncerter, underholdning af forskellig karakter, temaarrangementer, mad ud af huset, overnatningsmuligheder i 4 velindrettede værelser med morgenmad samt meget mere. Madhuset Bruun & Stenersen vil forsætte med at have grillen inkorporeret som væsentligt element i tilberedelsen af mad og fokus vil forsat ligge på lokale råvarer. Madhuset Bruun & Stenersen vil tilbyde lækre anretninger / menuer, lavet fra bunden og til rimelige priser.


Lokalerne i det historiske Restaurant Falstria har gennem de seneste 2 år gennemgået en total renovering og fremstår nu moderne men i en stil der er tilpasset bygningen og dens historie, så der garanteres hyggelige rammer som er indbydende og med en snært af romantik.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Sammen med flytningen ændres Madhuset Bruun & Stenersen’s selskabsform fra et I/S til ApS, dog er personerne bag de samme. Peter Stenersen Christensen bliver køkkenchef og Jack Bruun Pedersen bliver direktør.

Makkerparret med personale glæder sig til at tage imod gæster fra medio marts 2018 og løfter herigennem sløret for, at alle gæster vil blive tilbudt mad lavet med respekt for den enkelte råvarer, tilført stedets kærlighed og med et professionelt personale, som altid vil være klar, også hvis det drejer sig om den gode historie …… Huset som kommer til at rumme Madhuset Bruun & Stenersen ApS har en lang historie som startede tilbage i 1931 omkring det daværende Storstrøms – brobyggeri. Denne historie kan opleves i Madhuset Bruun og Stenersen, hertil vil det nye byggeri af den kommende nye Storstrømsbro kunne følges på tætteste hold i Madhuset Bruun & Stenersen.

Ønskes der uddybende kommentarer til ovennævnte, så kan Direktør Jack Bruun Pedersen kontaktes på telefon 2532 6073 eller e-mail: bbqmonsters@hotmail.com

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top