Kom til Forårsmesse

hos XL-BYG C. Aarslew-Jensen i Nykøbing F.

Fredag 4. maj. Kl. 10-15 holder XL-BYG C. Aarslew-Jensen forårsmesse for håndværkere og private. Her vil der være besøg fra 10-12 spændende leverandører inden for bl.a. el-værktøj (flere professionelle mærker), befæstigelse, arbejdsbeklædning, byggeløsninger m.m. Der vil være rig mulighed for at få en professionel snak med konsulenterne, samt få en professionel rådgivning direkte fra leverandørerne.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Dagen byder som altid på rigtig gode tilbud og konkurrencer. ”Vores professionelle medarbejdere er – som altid – selvfølgelig også klar med god sparring og rådgivning til dine byggeprojekter”, fortæller proffcenterleder Lise Aarslew-Jensen og fortsætter: ”Vi afholder denne ”messe” to gange årligt, om foråret og til efteråret, og så længe der er så stor opbakning til disse arrangementer, ja så fortsætter vi selvfølgelig med at arrangere dem”.

Lise forklarer at mange af deres faste professionelle kunder er rigtig glade for denne dag, hvor de bliver præsenteret for de mange nyheder indenfor håndværker-markedet. Her kan håndværkerne se og røre det nyeste grej på markedet og blive inspireret til at investere i nyt. ”Det er mange håndværksmestre, som kommer denne dag, og naturligvis også den enkelte ansatte/håndværker. De kommer for at blive præsenteret for det nyeste på markedet og for at få den professionelle rådgivning fra leverandørerne og så selvfølgelig for de mange gode tilbud ”, siger Lise Aarslew-Jensen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Så husk at sætte et kryds i kalenderen allerede nu og sørg for at lægge vejen forbi hos XL-BYG C. Aarslew-Jensen på
Gaabensevej 44 i Nykøbing Falster fredag 4. maj mellem kl. 10 og 15. Og alle er velkomne!

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top