Koncert med Baobab Sisters

Pressemeddelelse
Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Der er garanti for stemningsfuld, energisk og anderledes musikoplevelse, når den danske vokalgruppe Baobab Sisters optræder. De har specialiseret sig i at synge sydafrikanske sange på lokale sprog som zulu, xhosa og sotho. Gruppen rejser til Sydafrika en gang om året og har over årene opbygget et repertoire med et bredt udsnit af landets sangskat – fra politiske sange skrevet under apartheid-styret over traditionel musik til moderne popnumre om den svære kærlighed. Alt sammen tilsat dans og begejstrede “yelele”-råb, gode historier og anekdoter fra gruppens mange rejser.

Koncerten i Scandlines Portalen ligger kun få måneder efter den 8. turne i Sydafrika (april 2019), hvor gruppen indspillede nye numre og startede nye spændende samarbejder med nogle af Sydafrikas store musikere og producere. Koncerten ligger lige før Baobab Sisters 10-års jubilæum, der bliver markeret med en stor koncert senere på året.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Koncerten starter Søndag den 25. august 2019 klokken 15.00 og finder sted på Scandlines Portalen, Moltzausgade i Gedser.

Koncerten har fået tilskud gennem Guldborgsund Kommunes Strakspulje

Billetbestilling: mail: yvonnehalskov@gmail.com 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top