Konkurrence og EU

Mød Margrete Vestager på Maribo Gymnasium, hvor hun vil tale om hvordan vi sikrer en ordentlig konkurrence og lige adgang til markedet for både danske og internationale virksomheder. EU-kommissæren er inviteret af Business Lolland-Falster og Radikale Venstre Lolland-Falster. Arrangementet er henvendt til virksomheder og studerende, men alle er velkomne.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Der vil også være oplæg af den lokale radikale folketingskandidat, Henriette Bødewadt, direktør i Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff og Martin Andersen, direktør i Pricerunner, der netop har modtaget årets erhvervspris på Lolland-Falster. Der vil være tid til debat og spørgsmål mellem deltagere og panelet, efter oplæggene.

Mødet foregår på Maribo Gymnasium, Refshalevej 2, torsdag den 6. december klokken 19-21.

Har du spørgsmål til arrangementet kontakt:
Jes Larsen, Formand – Radikale Venstre Lolland-Falster, 23 21 38 99
Mette Kaae, Kommunikation, Business Lolland-Falster, 4041 2738

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Fakta: Margrethe Vestager har siddet som EU-kommissær for konkurrence i Europa-Kommissionen siden 2014 og har slået sit navn og sit fagområde fast med syvtommersøm på ledelsesgangene hos de store internationale virksomheder som Google og Facebook. Hun har blandt andet kæmpet en ihærdig kamp for at tvinge de store internationale giganter til at betale skat i de lande de arbejder i, for derved at manifestere medlemslandenes fælles mål om en styrket økonomisk og juridisk tilgang til konkurrencespørgsmål og markedstilsyn.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top