Kringelborg Gentlemen´s Club august 2017

Læs også: Så er der igen Fællessang ved Slotsbryggen

Sommeren er over os, så regnen siler planmæssigt ned over Kringelborg. De højloftede haller ligger tyste hen. Skulle det en enkelt gang lykkes for solen at trænge gennem det massive skydække og sende sine stråler gennem vinduerne, vil de blot falde på støv og minder. Kringelborgs gentlemen er spredt for alle vinde, ferierer her og der som traditionen byder på denne tid af året. Den gamle gårds smukke sale, der til daglig er hjemsted for mindeværdige stunder, begavet samtale, foredrag og frokoster, et enkelt glas vin og først og fremmest medlemmernes utrættelige arbejde for at fremme vækst og virkelyst, er for en tid endnu overladt til herregårdsspøgelset.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Mens vi venter på, at en ny sæson skal tage sin begyndelse om et par uger, kan vi fornøje os med en lille billedkavalkade; og gå ikke glip af eventkalenderen for det kommende Kringelborg-år. Det bliver forrygende!

God sommer.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Toggle Sliding Bar Area
  Abonnér på mit nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du fremover besked i din indbakke, når der er nye, positive historier fra Lolland og Falster
PS: Din email er helt sikker hos os - vi deler den ikke med nogen!
×