Kringelborg Gentlemen´s Club juni 2017

Tekst & foto:
Tekst & foto:


Læsere af Erhverv og Kultur vil være bekendt med Kringelborg Gentlemen´s Club. Både klubbens tilholdssted, det statelige Kringelborg på Kringelborg Allé og engagementet i det lokale erhvervsliv har være beskrevet i avisens spalter. Ligeledes har man kunnet læse om klubbens støtte til unge iværksættere fra området, som indbefatter sparring og vejledning samt fundraising til en økonomisk håndsrækning til håbefulde startups. Vi vil også i fremtiden berette om klubbens spændende og gavnlige aktiviteter – men der er et meget vigtigt element, der ikke tidligere er blevet omtalt: Medlemmerne.

Alle medlemmerne i Kringelborgklubben er dybt engagerede mennesker, som er dygtige inden for deres respektive områder og som deler en stort begejstring for lokalområdet, samt nærer et brændende ønske om at bidrage til vækst og udvikling her på egnen. Da vi hos Erhverv og Kultur altid har plads på vore sider til spændende profiler med drive og hjerter der banker for en god sag, vil vi bringe en række portrætter af gentlemen fra Kringelborg, som både vil fortælle om sig selv, deres virke og om deres forhold til Kringelborg Gentlemen´s Club.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Dressed for succes

Onsdag d. 31. maj smækkede Kringelborg Gentlemen´s Club dørene på vid gab for skræddermester extraordinaire, Danny Sajnani. Danny leverer jakkesæt, skjorter og alt hvad en gentleman i øvrigt kunne ønske at have i sit klædeskab – skræddersyet og i bedste kvalitet. Alene i Danmark tæller hans kundeliste 32.000 mennesker, heriblandt medlemmer af kongehuset og Folketinget. Der var således lagt op til en eftermiddag med den gode stil i højsædet. Danny, som har kontorer i Spanien og Bangkok havde utallige stofprøver, et skarpt blik for hvilket snit passer til hvilke gentlemen, sit målebånd og sin søn med som assistance. Efter 27 år i branchen er han ved at lære næste generation op i at levere klæder til kræsne folk – en tankegang, der er i fin overensstemmelse med filosofien på Kringelborg; her er vi også glade for kvalitet, traditioner og omtanke for de kommende generationer.

Der var en strøm af klubbens egne medlemmer, samt adskillige besøgende, der ikke kunne sidde den attraktive kombination af skarpt skårne jakkesæt og konkurrencedygtige priser overhørig. Klubben bød på en god frokost og lidt koldt at drikke og snakken gik lystigt – man fik samlet op med gamle bekendte eller gjort nye bekendtskaber, og flere benyttede lejligheden til et forretningsmøde i et af klubbens statelige lokaler. Mens folk kom, gik og konverserede svingede Danny med kyndig hånd målebåndet over de fremmødet, der én efter én måtte smide skjorten og stå til skue inde i festsalen. Vi må konstatere, at grundformen er på plads blandt de mange dygtige forretningsfolk i deres bedste alder – det er bare lidt ærgerligt, at der altid er én, der skal ødelægge det for de andre… vi kigger på dig Mark O Madsen! Nu er der bare tilbage at vente på at Dannys dygtige folk får tunet symaskinerne og de mange skjorter og jakkesæt bliver leveret. Vi går en stilfuld tid i møde.

Er man interesseret i at se nærmere på mulighederne for at blive godt klædt på, kan vi varmt anbefale, at man besøger www.dannysshop.com

Kringelborg Gentlemen´s Club sender en stor tak til Danny & søn for god behandling – og ligeledes til Ulrik Skovgaard for at få arrangementet stablet på benene.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Frokost i det grønne

Kringelborg Gentlemen´s Club er mange ting. Klubben er et mødested for dygtige erhvervsfolk, et hotspot for netværk og et stærkt aktiv for lokalområdet hvor såvel etablerede virksomheder som startups kan få et løft og højt kvalificeret sparring. Der sprudler af initiativer og spændende events, oplevelser og muligheder i mængder, og man kunne blive ved. Således er der mange forskellige grunde til at komme i vores ydmyge lokaler på Kringelborg Allé – men den allervigtigste er måske, at det er utrolig hyggeligt!

Da sol og sommer besøgte landet for et par uger siden, var vi en lille flok, der besluttede at flytte frokosten ud på terrassen. Her sad vi så og nød varmen mens John serverede smørrebrød og læskende drikke. Golfbanen i baghaven er smukt grøn på denne tid af året – og den lille, men dog eksisterende risiko for at få en golfbold med 200 km/t i nakken gav blot lidt ekstra krydderi til en allerede herlig eftermiddag. Kringelborg er i forvejen kendt som et sted med højt til loftet, og den følelse bliver blot større under åben himmel. På et tidspunkt tikkede en længe ventet, god nyhed ind på ét af medlemmernes telefon, at en længerevarende proces i hans virksomhed var faldet i hak på bedst tænkelige måde. Han skyndte sig ned i den dybeste del af kælderen efter en af de rigtig gode flasker, så vi kunne skåle for succesen. Good times!

Næste gang I hører fra os på disse sider, har vi en overraskelse – noget, vi glæder os som små fede børn på vej ind i en slikbutik til at afsløre. Vi vil ikke sige for meget (jo, egentlig ville vi helst sige en masse, men vi må alle væbne os med tålmodighed), dog kan vi fortælle, at vi har fundet en overordentlig hensigtsmæssig måde at udnytte de ledige kvadratmeter på førstesalen på. Vi går en gylden fremtid i møde – pas på Krenkerup!

Synes du, at Kringelborg Gentlemen´s Club lyder som et sted for dig, har vi nogle få ledige pladser til folk af den rette støbning. Vil du vide mere om klubben og mulighederne for medlemskab, kan du kontakte Lance Brædder på telefon 42294210 – eller skriv os en mail på info@kringelborg.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top