Kringelborg Gentlemen´s Club November 2017

Velkommen i klubben

Kringelborg Gentlemen´s Club er glade for at byde vort nye medlem, Anders Kirkegaard velkommen. Anders er flyttet til Falster for et halvt år siden, og arbejder hårdt på at etablere sig som fotograf. Det kommer klubben til gode, da vi nu kan få endnu bedre fotomateriale fra vore mange mageløse arrangementer. I vil derfor jævnligt støde på Anders iført kamera og gentleman-attitude når han forener fornøjelse og med udøvelsen af sine evner i klubbens tjeneste. Vi vil gerne give Anders vore varmeste anbefalinger, både til medlemmer af klubben og øvrige læsere af nærværende udgave af Erhverv og Kultur, og opfordrer hermed enhver der har brug for en dygtig og professionel fotograf til at kontakte Anders Kirkegaard på tlf. 30 57 60 34.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Vi hæver det allerede høje niveau for fredagsfrokosterne på Kringelborg
At komme i Kringelborg Gentlemen´s Club har mange herlige bivirkninger – blandt andet bliver man klogere af at snakke med de mange kompetente mennesker, man møder her. Snakken er altid gået lystigt når vi mødes til en god frokost om fredagen. Men nu er der kommet endnu flere boller på den allerede fyldige suppe, idet grundlægger Lance Brædder har indført ”fredagsfrokostens debatemne”. Hver invitation ledsages nu af et emne – ledelse, salg, investering etc. – og så er ordet frit til en frit flydende diskussion og erfaringsudveksling. Vi tager ikke munden for fuld når vi siger, at med det hold frokostgæster der typisk deltager, er der uformel konsulentbistand for rigtig mange penge på menuen. Men der er naturligvis også plads til en god røverhistorie – det er jo fredag.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

  
Fundraising i Kringelborg Gentlemen´s Club
Sidst i oktober åbnede Kringelborg Gentlemen´s Club dørene for medlemmer og særligt indbudte gæster til en fundraising-aften til fordel for iværksætteri, innovation og vækst i Guldborgsund Kommune. Klubbens grundlægger, Lance Brædder bød velkommen. Efterfølgende var der tid til at hilse på de andre deltagere over et lille glas, særligt udvalgt fra Kjær & Sommerfeldts glimrende sortiment.

Med Rasmus fra Oreby Kro og Kim fra Flamez i køkkenet, var en middagen i topklasse helt uundgåelig. Efter desserten gik vi over til aftenens hovedevent, nemlig en auktion over adskillige eksklusive donationer fra lokale velgørere. På listen over de mange spændende ting, der kan bydes på, finder man blandt andet:

  • En middag med kunstneren Kristian von Hornsleth i dennes hjem.
  • Gavekort til Showbizz Danmark.
  • Middag på Oreby Kro.
  • 5 timers tekstoptimering v. Nordvig Consult
  • Whiskysmagning for 10 personer.
  • Bilfoliering fra The Wrap Shop.
  • Ophold på Fuglsang Herregård.
  • En flyvetur i privatfly med borgmester John Brædder (ved styrepinden?)

I løbet af aftenen var der underholdning, ligesom vi hørte fra dem, der skulle nyde godt af de indsamlede midler. John Brædder har været et stort aktiv for erhvervslivet siden han påtog sig borgmesteransvaret i Guldborgsund Kommune i 2010. Derfor afsættes en del af aftenens overskud til hans kampagne for at opnå genvalg i november. John fortalte om sit arbejde i kommunens tjeneste, de allerede opnåede resultater samt sine visioner for fremtiden. Fremtidsvisioner har de også i Ung & Iværksætter, en lokal virksomhed, der hjælper unge med iværksætterambitioner på vej. Kringelborg Gentlemen´s Club støtter helhjertet op om dette arbejde. Derfor betænkes de mest lovende kandidater ligeledes med en portion af pengene fra arrangementerne. De vil i løbet af aftenen give en kort præsentation af sig selv og deres projekter.

Alt i alt en forrygende aften gode folks selskab – og i en god sags tjeneste.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

 

 

 

 

 

Del denne historie: vælg platform

Go to Top