Kvindelige rollemodeller, der går forrest

Pressemeddelelse

Der er flest mandlige ledere, flest mandlige bestyrelsesmedlemmer og flest mandlige iværksættere. Men langt flere kvinder burde gå benhårdt efter magt og indflydelse – og efter at gøre drømme til virkelighed. Det mener tre markante kvinder, som nu kommer til Danmark for at inspirere, motivere og vejlede

Den ene er tidligere jagerpilot og har været indsat i krig, den anden grundlagde et af Englands førende lingeri-mærker, og den tredje har vundet olympisk guld.

Fælles for dem er, at de har udlevet deres drøm og nu arbejder målrettet med at give andre kvinder modet til at gøre det samme. Når de til foråret går på scenen til Awaken Business Summit i København, er det med tre forskellige vinkler på, hvordan særligt kvinder kan blive bedre til at udnytte deres fulde potentiale. For potentialet er der. Det, som ofte mangler, er mod.


Michelle Mone – Billedtekst: Trods en opvækst i et belastet boligområde i Glasgow havde Michelle Mone allerede fra barnsben store drømme. 

Fra bunden af Glasgow til toppen af karrierestigen 

En årrække og masser af modstand senere blev hun iværksætter og formåede at gøre sit lingeri-brand Ultimo til en kæmpe succes.

I dag bruger hun en stor del af sin tid på at være mentor med et særligt fokus på kvindelige iværksættere og arbejder vedholdende for, at langt flere kvinder går benhårdt efter deres drømme – også når der er sten på vejen:
”Man må aldrig give op! Alle oplever modstand, hvor man kan føle sig helt slået ud. Men så er det op på hesten igen – ellers når du aldrig højere op, og du vokser heller ikke som menneske. Vi bør alle udfordre vores komfortzone hver eneste dag. Jeg har kæmpet, og jeg har aldrig bare accepteret et nej, siger Michelle Mone, som siden Ultimo har bevæget sig videre til en række andre nye brancher.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Mandy Hickson – Billedtekst: Til marts kommer hun til København for at være speaker til Awaken Business Summit.

Krig, mandsmod og selvtillid
Modsat tøjbranchen er en stribe andre fag meget mandsdominerede. Det ved den tidligere jagerpilot Mandy Hickson om nogen noget om.

Som eneste kvinde fløj hun bombefly i det engelske luftvåben under krigen i Irak, hvor hun flere gange var under intens beskydning. Nu underviser hun ledere i at træffe beslutninger under pres og i at skabe stærke teams, men Mandy Hickson har samtidig sat fokus på kvinders muligheder. Både i forhold til at begå sig i mandsdominerede brancher, og i forhold til problemerne med at sakke karrieremæssigt bagud, når de får børn.

”Jeg har mødt mange kvinder, hvis gode karrierer er gået i stå, efter de fik børn. En del af det handler om selvtillid, og vi er nødt til at håndtere de udfordringer, der ligger i at få job og familieliv til at balancere – særligt for kvinder. Jeg vil gerne bidrage til, at de husker sig selv, så de kan få den karriere, de reelt set drømmer om, siger Mandy Hickson.


Sally Gunnell – Billedtekst: Sally Gunnell – tidligere EM, VM og OL-vinder i forhindringsløb – deler til marts ud af hendes erfaringer ved Awaken Business Summit i København.


Positive tanker – og kampånd

Den sidste af de stærke kvinder, som til marts deler deres erfaringer, er Sally Gunnell – tidligere EM, VM og OL-vinder i forhindringsløb. Nu arbejder hun blandt andet med sundhed på arbejdspladser og coaching, og Sally Gunnell opfordrer gennem sine foredrag til både at tro og satse på sig selv:

”Fokusér altid på det positive og lad være med at tænke negative tanker til ende. Du skal tro på dine egne evner og udfordre dig selv, også når det føles rigtig svært. For hvis du ikke bevæger dig ud af din komfortzone, hvordan vil du så finde ud af, hvor meget du rent faktisk kan præstere”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Awaken Business Summit afholdes 20.-21. marts I Tivoli Hotel & Congress Center

På konferencen kan deltagerne høre oplæg fra verdens førende eksperter og influenter inden for management, menneskelig adfærd og personlig udvikling.  Blandt de mange speakere er de tre stærke kvinder,  Sir Richard Branson, Jack Daly og danske Christian Stadil.

Yderligere information

Website: www.awakenbusinesssummit.com

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top