LF-indsamlingen 2018 – gav 145.010 kr.!

Pressemeddelelse

Der skal lyde en kæmpe tak til alle jer der donerede til LF-indsamlingen 2018, blandt andet ved at deltage i golfturneringen 1. juni, og en kæmpe tak for en stor indsats fra Søren Rask.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Året startede eller i krise for LF-indsamlingen, der trods en ihærdig indsats ikke lykkedes med at planlægge indsamlingen efter samme model som tidligere. Den har altid været fokuseret omkring en stor middag, men i år lykkedes det ikke at finde nogle der kunne levere lokaler og mad, inden tiden løb fra os. I mellemtiden blev året reddet af, at elektriker Søren Rask startede sin egen indsamling, som skulle samle ind til LF-indsamlingen, og den afsluttedes på Maribo Sø Golfklub fredag d. 1. juni. Omkring halvdelen af de 145.010 kr. er betaling for at spille golf, og resten har Søren Rask samlet gennem forskellige aktiviteter i sit netværk.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

LF-indsamlingen 2019 – sæt kryds ved 18. april.
I mellemtiden har styregruppen bag indsamlingen lavet en aftale om, at Hotel Saxkjøbing lægger lokaler og køkken til en indsamlingsmiddag i 2019, hvor der diskes op med lækker mad, gode vine og underholdning d. 18. april, og selvfølgelig til et beløb der går direkte til Kræftens Bekæmpelse. ”Vi får igen brug for masser af støtte til vores næste indsamling, som vi allerede er i gang med. Vi håber at mange vil købe plads til vores indsamlingsaften, eller støtte gennem donationer eller arbejdsindsats”, fortæller Kim Nielsen fra LF-indsamlingen. Skriv eller ring gerne allerede nu, hvis I vil reservere plads – eller hjælpe på anden måde.

Find kontaktoplysninger på: https://www.facebook.com/Lfindsamlingen/ 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top