Lokal ordre – man er stolt af

Lumbye Biler i Nakskov har travlt med at gøre varevogne biler klar i øjeblikket. Kunden er Aktiv El, som har hovedkontor på Linkøpingvej også i Nakskov og de har bestilt ikke mindre end 18 nye vare biler. Bilerne er købt som leasingbiler og der er serviceaftale på dem alle.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Per Voigt Hansen som er afdelingsbestyrer hos Lumbye Biler i Nakskov, der har stået for aftalen med Aktiv El siger: ”Vi skal levere 12 nye Renault Trafic og 6 nye Renault Master”. Bilerne skal leveres hen over et par uger og man har allerede afleveret de første. Per Voigt Hansen fortsætter: ”Vi har faktisk leveret nye Renault varevogne til Aktiv El siden 1999 hvor firmaet startede, og de har faktisk fået leveret over 100 biler gennem tiderne der er gået”.

Aktiv El har været meget loyale overfor Lumbye Biler lige siden, og serviceringen af bilerne har også været gennem Lumbye Biler. ”Vi har fået opbygget et godt tillidsforhold og vi sørger for at Aktiv El får deres biler lynhurtigt tilbage på landevejene, når de af og til runder vores værksted. Vi ved godt hvor vigtigt det er for de erhvervsdrivende, at de kan komme hurtigt ud og arbejde igen. De sætter jo penge til hver gang at de holder stille”, slutter Per Voigt Hansen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Økonomidirektør Søren Christiansen fra Aktiv El bekræfter, at de har et rigtig godt forhold til Lumbye Biler. ”Aftalerne bliver overholdt og vi får en rigtig god service i dagligdagen. Lumbye Biler har helt styr på hvor vigtigt det er for os, at vore folk kan komme hurtigt, godt og sikkert rundt til vores kunder. Vi har nogle krav og forventninger som vi stiller, udover at vi er afhængige af fleksibilitet, og så lægger vi vægt på at vi handler lokalt. Vi føler at Lumbye Biler leverer den service vi har brug for i vores travle hverdag og det er meget vigtigt for os”, siger Søren Christiansen.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top