Lokal virksomhed vækster stort – helt efter planen

”Vi har et mål om at være 20 mand om et år”, sådan lød det fra afdelingsleder i KF Tømrer, Steen Malchow i juli 2017 da afdelingen så dagens lys.

Steen Malchow med den sidste nye arbejdsbil. I øvrigt nr. 7 i rækken i KF Tømrer afdelingen alene!

Hvordan er det så gået siden opstarten i sommers med KF Tømrer afdelingen på Aarhusvej 22 i Nykøbing F.? ”Der har været knald på lige fra dag et”, lyder svaret prompte fra Steen Malchow. ”Vi er i dag 12 mand i tømrer afdelingen og midt i januar starter vores nye lærling fra CELF. Tømrer forretningen bruger allerede mere plads end vi først forventede, så vi måtte ud og leje lagerplads til KF Hus & have og KF Kloakservice som også er en del af KF Entreprise.

 
Her ses Kim Friis sammen med Steen Malchow ved friluftscenen bag det gamle bibliotek i Nykøbing F, hvor vi tidligere på året renoverede scenen med nye hårdttræs brædder.
Fælles for alle afdelinger er, at de hører under hovedfirmaet KF Entreprise som har hovedkontor i Holeby. Ejeren Kim Friis får store roser med på vejen fra Steen: ”Kim er en utrolig dygtig chef, den ros fortjener han. Han har visioner, ikke kun om at vækste, men om det det hele handler om, nemlig at vi skal gøre vores arbejde godt, så kunderne får en god oplevelse og ikke føler sig som en sag i bunken der bare skal køres hurtigt igennem. Vi har frihed under ansvar og vi har muligheder for at give input og komme med ønsker. Kim blander sig stort set ikke, men spørger selvfølgelig ind til hvorfor og hvad planerne er, og lyder det som en god ide, så er der bare grønt lys til at sætte i gang. Han viser os tillid og det er skønt”.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Selve tømrer afdelingen har lige købt bil nr. 7 hos den lokale Mercedes forhandler i Ø. Toreby. ”Vi køber så meget som muligt lokalt, det går vi meget op i”, fortæller Steen Malchow. ”Det giver også opgaver på sigt, folk hernede vil gerne hinanden og hvis aftalerne overholdes, og det gør de hos os, så er chancen for at få en opgave meget større.

Pris og tidsplan SKAL holdes. Det er vores budskab som vi står på mål for”. Steen er en aftalens mand, som altid har sørget for at holde den kvalitet, pris og tid som er aftalt. Han ved hvad der skal til når der skal udregnes priser til opgaver, og har altid en god dialog med kunderne.  ”Jeg kender branchen ud og ind, og har et rigtig godt netværk fra mine tidligere arbejdspladser. Steen er ikke bange for om han kan skaffe dygtige folk, selvom der lige pt. er mangel på dygtige tømrere. ”Mandskabs pleje er en vigtig del for mig personligt, det handler om at behandle sine ansatte godt og sørge for at vi har det socialt godt sammen, så får man gode og loyale folk. Vi har unge og ældre som sammen giver en rigtig god stemning, og det smitter af på deres arbejde, at de er glade for det de laver”.

KF Tømrer er lige blevet sponsor partner i NFH. ”De har et professionelt setup og tingene fungerer og det betyder meget for os. Det giver også nye kontakter og åbner nye muligheder. Vi er med til at støtte lokale ildsjæle som samtidig giver Lolland-Falster et positivt image ud over hele landet, så det er også en win-win”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Alle afdelingen på Aarhusvej 22 i Nyk. F.
Steen Malchow ser meget lyst på fremtiden. ”Der er gang i den alle vegne og de to helt store anlægsbyggerier er ikke engang startet endnu, det kan kun blive godt” siger han og smiler. Og smilet bliver endnu større og med et godt glimt i øjet siger Steen: ”Jeg fortalte dig jo i sommers, at vi ville være 20 mand inden for et år. Vi er nu 12 og nr. 13 starter først i det nye år, så vi skal nok nå de 20 inden 1. juli”.

KF Tømrer bliver allerede nu inviteret til at regne på spændende opgaver som skal regnes de næste par måneder og udføres i løbet af 2018. Ordrebogen ser også lys ud med gode opgaver som strækker sig langt ind i 2018. Vi er blandt andet lige startet op på en større ombygning af Nørre skole og på det gamle ”Skuespillernes Rekreationshjem Thalia på Marielyst er vi startet opbygning af 4 nye helårs hytter samt et stort swimmingpoolhus.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top