Lokale virksomheder går sammen om lederuddannelse

Til februar næste år ringer det ind til leder-undervisning på Lolland-Falster. Nykøbing FC, EASJ og Business Lolland-Falster er fælles om ny uddannelse.

”Styrk din indre leder og skab teams, der vinder”. Sådan lyder mantraet i den nye lederuddannelse, der til februar 2018 slår dørene op. Lederuddannelsen er skabt i samarbejde mellem Business Lolland-Falster, EASJ samt Nykøbing FC og her er der fokus på at give lokale ledere redskaberne til at implementere en vinder- og performancekultur i deres virksomheder.

En af lederuddannelsens bagmænd er forretningsudvikler i erhvervsudviklingsorganisationen Business Lolland-Falster, Anders Due, og han glæder sig over den nye lederuddannelse: “Det handler om at skabe et miljø og en kultur, hvor den enkelte leder eller virksomhedsejer giver sine ansatte de bedst mulige rammer for at have glæden og motivationen til at præstere bedst muligt.”, fortæller Anders Due inden, at han uddyber: ”Vi vil skabe en fælles værktøjskasse, som alle kan gribe i, og en samhørighed, hvor alle arbejder mod både fælles og individuelle mål for virksomhedens bedste. Det handler også om at have en virksomhedskultur, hvor man er god til i fællesskab at fejre sine sejre – store som små”.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Stigende ambitioner på Lolland-Falster
En af samarbejdspartnerne på lederuddannelsen er den ambitiøse fodboldklub, Nykøbing FC, der sigter efter at spille i Superligaen i 2020. Bestyrelsesformand for Nykøbing FC, Claus Jensen, ser ikke blot store ambitioner i egne rækker – han ser ligeledes et stigende ambitionsniveau i det generelle erhvervsliv på Lolland-Falster.

”Vi nyder, at være en del af et spirende og optimistisk miljø på Lolland-Falster med mange nye iværksættere, initiativer og virksomheder med ambitioner ligesom os selv. Vi har en tro på, at vi har nogle erfaringer og refleksioner fra sportens verden, som er interessante for erhvervslivet på Lolland-Falster og Sydsjælland, og samtidig føler vi et ansvar for at deltage aktivt i lokalområdet med de personer og kompetencer, som er i vores organisation og netværk”, siger Claus Jensen.

Han bakkes op af Anders Due, der samtidig glæder sig over, at Nykøbing FC er blevet en del af uddannelsen:
“Jeg synes, det siger noget om vores landsdel, at vi går sammen på tværs for at skabe et tilbud til lederne af de lokale virksomheder, som er bedre end det, de kan få andre steder. Der er flere og flere iværksættere og virksomheder på Lolland-Falster, som vil frem i bussen. Og vi vil gøre, alt hvad vi kan, for at gøre det muligt. Nu har vi skabt en ny struktur som kan gøre denne uddannelse til et blivende koncept med en partner, som har lyst, vilje og evne til at bringe det et step videre og tage depechen”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Succes i 2017 – endnu skarpere i 2018
Lederuddannelsen består af et forløb af korte kursusforløb på en til to dage fordelt over en fem-måneders periode. Den model havde skaberne af uddannelsen stor succes med i 2017, hvor lederuddannelsen for første gang blev sat i søen. ”Sidste år satte vi os sammen med DBU Lolland-Falster og Erhvervsakademi Sjælland for at skabe et stærkt og nytænkende alternativ til de lederuddannelseskurser, der findes derude. Vi kom i mål med projektet, og 25 personer tilmeldte sig og gennemførte. Vi fik rigtig gode tilbagemeldinger, og nu er vi klar med en opdateret og endnu skarpere udgave, som starter februar 2018. Vi fornemmer allerede nu, at der er stor interesse for dette års uddannelse, og det er vi meget glade for”, fortæller Anders Due.

Tidligere landsholdsspiller Claus Jensen, OL-guldvinder Eskild Ebbesen og Nykøbing FC’s mentalcoach Ulrik Lynge er blot nogle af nogle af de undervisere, som man som deltager kan glæde sig til at blive inspireret af.

Lederuddannelsesforløbet retter sig mod ledere i både små og store virksomheder på Lolland-Falster, men ønsker man at deltage gør man klogt i at tilmelde sig hurtigst muligt, da det efter sidste års store succes ventes, at uddannelsen hurtigt bliver fyldt op.

Kontakt Anders Due på 2819 9074 eller e-mail: adu@businesslf.dk for yderligere oplysninger og tilmelding eller læs nærmere på enten businesslf.dk eller Nykobingfc.com.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top