Lolland-Falster Brandvæsen og Falck indgår ny 10-årig aftale – om brandslukning

Pressemeddelelse

FOTO: Det er Holger Schou Rasmussen tv. og Branddirektør Max Andersen fra Falck th.

Med den nye aftale skal Falck levere beredskab på 9 ud af brandvæsnets 15 brandstationer, og aftalen afløser den nuværende aftale, som udløber ved årsskiftet.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Aftalen, som er blevet til ved en forhandling om beredskabets størrelse og kvalitet på de 9 brandstationer, skal sikre at Lolland-Falster Brandvæsen fortsat kan levere en hurtig og effektiv hjælp til nødstedte borgere og virksomheder. Aftalen viderefører det nuværende serviceniveau og giver samtidig mulighed for at indarbejde kommende ønsker, fra såvel beredskabskommissionen som brandvæsnet.

”Jeg er rigtig glad for, at vi er kommet i mål med den nye aftale”, udtaler formand for beredskabskommissionen, borgmester Holger Schou Rasmussen. ”Aftalen sikrer at vi fortsat har et robust brandvæsen på hele Lolland-Falster”. Næstformand i beredskabskommissionen, borgmester John Brædder tilføjer: ”Med den nye aftale sikrer vi, at de samlede ressourcer under Lolland-Falster Brandvæsen bliver knyttet tættere sammen og fungerer som et hold”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

”Vi er meget glade for en videreførelse af vores tætte samarbejde med Lolland-Falster Brandvæsen, og for at Lolland-Falster Brandvæsen har fastholdt det brede samarbejde med Falck”, siger Max Andersen, der er branddirektør i Falck.

Aftalen blev underskrevet på Lolland-Falster Brandvæsens hovedadresse, Skibevej 2, 4930 Maribo, torsdag den 5. december 2019 kl. 15.00 hvor der var indkaldt til et pressemøde.

Aftalen har en samlet værdi af ca. 260 mio. kr. over de næste 10 år.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør for Lolland-Falster Brandvæsen, Peter Søe på Tlf: 61 94 80 10.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top